2 שאלות.....

lala182

New member
2 שאלות.....

טוב נתחיל עם הדבר הטיפה יותר טיפשי... למישהו יש את הקטע מהתכנית של גרייניק ואלתרמן על הציפורן חודרנית ברגל של עובדיה? והקצת יותר רציני.... אני עושה סרט על ניצול שואה מקהילת יהודי יוון ואני חייבת שיר רקע, המליצו לי על שירים של יהודה פוליקר כי גם ההורים שלו ניצולי שואה, עכשיו אם מישהו יכול להמליץ לי על שמות שירים שלו ולא רק שלו שעוסקים בנושא....? תודה מראש לה-לה

green-star

New member
בקשר ליהודה פוליקר

שיר רקע את יכולה את השירים הבאים שלדעתי מתאימים 1. סולם יעקב 2. אבק ואפר 3. לאן את נוסעת בתקווה שעזרתי

Electrolite

New member
קצת עזרה...

אפר ואבק ולאן את נוסעת הם אותו השיר... אנ ממליץ על עוד שני שירים שלו שאני לא לגמרי בטוח עד כמה הם מתאימים אבל הם מדהימים ועצובים אז... "פרח" ו"יורם"

שירים הקשורים לשואה

הדיסק של יודה פוליקר- "אפר ואבק" כולו מוקדש לשואה, שכן פוליקר עצמו הוא בן לניצולים. חוץ מזה, הייתי ממליצה ללכת לסיפריה ולבדוק בספרי "אלף זמר ועוד זמר", יש שם פרקים המלאים בשירים הקשורים לנושא. אפשר למצוא שם שיר שהמילים מוצאות חן, ואחר מכן למצוא את השיר עצמו... במקומות המיועדים לכך.

אני גם עשיתי עבודה כזאת...

לפני שנתיים על אותו נושא השתמשתי בשיר שהוא שר מתוך תוכנית שהוא עשה על המוזיקה שלו ועל השואה.. אין לי מושג איך קוראים לשיר כי הוא ביוונית אבל זה שיר מאוד מתאים לכל העניין... אני ינסה לברר את השם של השיר

למעלה