2 שאלות

C0rnFlex

New member
2 שאלות

א. האם קריעה של קרום הבתולין יכולה להביא לאיחור במחזור? ב. האם יש סבירות להכנס להריון ללא חדירה של איבר המין הגברי, אלא רק מגמירה על איזור הישבן וסכנת נזילה לכיוון איבר המין הנשי? תודה.

א. לא ב. כן

הסיכוי קלוש אבל קיים, זרע זה עם עקשן. ולגבי בתולין ומחזור אין קשר, חוץ מזה שלבחורות צעירות יש בדרך כלל קרום בתולין ומחזור לא סדיר.

C0rnFlex

New member
בדיקת הריון

כמה ימים אחרי האקט נדרש לבצע בדיקת הריון כדי לקבל תשובה ברורה?

הולכים לבית מרקחת...

ואפילו אם מתביישים (למה?!?) לשאול את הרוקח, קוראים את ההוראות של בדיקת ההריון (קנה שתיים ליתר ביטחון). אם אני לא טועה לוקח לפחות שבועיים לפני שהתשובות אמינות אפילו חלקית. על כל פנים אלו שאלות לפורומים של בריאות ורפואה, לא פורומים של סקס...

הטכנולוגיות מתקדמות!

טוב לדעת, וזו עוד הוכחה שהפורום הזה הוא לא הכתובת לשאלות.

offנועה

New member
נראה לך שהגיוני לחכות שבועיים?

ומתי עושים הפלה, כשהילד בכיתה ב'?

offנועה

New member
"דוקטור, אני רוצה לעשות הפלה!"

"אבל הילד הבטיח שהוא ישתפר בחשבון...!"

../images/Emo6.gif

אחלה איום על הילד - "אם לא תשתפר בתושב"ע אני עושה הפלה!!" ( הזכרת לי שבחטיבה הייתה לי מורה אחת בהריון וכולנו חיכינו שהיא תלד כבר כדי שיהיו כמה שיעורים חופשיים והיא התעקשה ללמד עד יומיים לפני הלידה וביאושו אחד התלמידים צעק לה באמצע השיעור "המורה!! נו כבר! בסוף את תלדי ילד בן 10!!" )

מה משנה מה ההגיון אומר לי?

השאלה מתי הבדיקה אמינה. אני לא מבין לשמחתי בבדיקות האלו, זכרתי במעומעם שזה היה שבועיים באיזה סרט או סדרת טלוויזיה.

daniella1980

New member
כתוב בהוראות של הערכה שבועיים

לאחר האקט המסוכן, וזה כתלות באם יש איחור במחזור או לא. בעקרון צריך לחכות שבועיים. אבל אם המחזור אמור היה להגיע ויש איחור - אז אפשר להבדק יומיים אחרי האיחור משהו כזה כפי שתיארת. אבל בפירוש פרק הזמן של שבועיים מצוין שם כפרק הזמן שיש לחכות במידה ואין איחור במחזור.

הא! ידעתי שאני לא אדיוט!!!!

הערכה בודקת מצב הורמונלי מסוים (לא יודע אם לפי תגובה של אנזימים מסוימים או מה), ואתם עלולים לקבל תשובה מוטעה בזמנים שונים של המחזור. יש סיבות למה מקבלים לפעמים תשובות לא נכונות (false positive). אז אפשר לקרוא את ההוראות ולא לשאול חבורת טמבלים מפורום סקס בבקשה?

just 20 f

New member
מה ז'תומרת?...

קריעה של קרום הבתולין עם אתה עם קונדום? כי אם אתה בלי, ואתם בלי גלולות, אז התשובה ברורה. ואם יש סיכוי להריון אז יש סיכוי לאיחור במחזור וכו' וכו'...

למעלה