2 שאלות:

2 שאלות:

ערב טוב, יש לי 2 שאלות.. 1. מאיפה ניתן להשיג מספרים \ כתובות של אנשים שקונים רכבים ישנים לפירוק \ חלקים? (מלבד המדבקות על עמודי הרמזורים בדרכים) 2. מה המחירון של מחירון יצחק לוי (יוני 06)? רציתי להתקשר לשאול אבל אז נזכרתי שבקיוסקים לרוב אין טלפונים
תודה מראש, ושבוע טוב!

50c

New member
xsi

שלום.. בכמה באמת נמכרת 106 xsi, נפח 1400 מודל 94-95? אותה שאלה גם לגבי ה-106 ראלי במודלים האלו.. זו מכונית ראשונה שלי ואני מחפש אוטו ספורטיבי.. עכשיו, התקציב שלי לא מרקיע שחקים.. בסביבות 10K ככה... תודה..

50c

New member
אני יודע להכנס למחירון ולבדוק

הבעיה היא שבדר"כ אירופאיות לא מקבלות מחירון ורציתי לדעת מה המחיר שוק שלה.. יעני משומשות.. זה כמו שלדוגמה בלוי יצחק רשום על קרייזלר סטרסטוס 95 20K ובלחץ היא נמכרת ב11-12.. אתה מבין אותי? תודה..

fazer

New member
אז ככה, בקשר לראלי אני יכול לספר...

שהמצב מאוד דומה לשאר האירופאית, כמו הקרייזלר סטראטוס שכתבת... אם המחירון של הראלי הוא באזור ה 20K, היא תימכר באזור ה 11-12. אבל אמרת שיש לך 10, לא? אז איך תעמוד בתקציב? מקווה שעזרתי, Fazer

enigo

New member
עם העייפות באה הציניות?

די, הבחור עוד יחשוב שאתה רציני, יעלב מזה שאנשים מבקשים 30 ו-40% מעל המחירון. יתעצבן על זה שחושבים שהוא פראייר, ישרוף האוטו, ישלפו סכין, אלות, שרשראות ובקבוקים שבורים ו... וברצינות - ב-10K אי אפשר להשיג ראלי או XSI במצב סביר (אני לא בטוח שאפילו אפשר להשיג אחת נוסעת... לפחות לא אחת חוקית). רוצה להנות מהנהיגה ויש לך תקציב לחוץ? נסה למצוא AX או 205 עם מנוע 1.4. אם הן במצב סביר, יש שם פוטנציאל להרבה פאן.

fazer

New member
ד"א: יש עוד ציניות קטנה בהודעה שלי:

"שהמצב מאוד דומה לשאר האירופאית, כמו הקרייזלר סטראטוס שכתבת" קרייזלר סטראטוס? אירופאית? ממתי?
Fazer (ממש כמו צופן דה וינצ'י, גם אני מפזר רמזים בהודעות שלי)

50c

New member
כתבתי סטרטוס כי

יש למשפחה שלי אחת כזו.. ובלי קשר רשמתי.. רק בשביל דוגמה... מקווה שהבנתם.. תודה בכל מקרה.. עזרתם.

50c

New member
התקציב הוא +- 10K

אבל בכל מקרה.. תודה על המידע.. עזרתם..

למעלה