2 שאלות..

• פותח הנושא rhc
  • פורסם בתאריך

rhc

New member
2 שאלות..

קודם כל רציתי לדעם אם יש אפשרות לעשות שהכניסה למחשב תיהיה אפשרית רק באמצעות סיסמא.. אם כן איך ניתן לעשות את זה? (יש לי ווינדוס 98 בעברית) דבר 2 יש לי כמה דברים שפתאום התחילו להופיע לי בחלון שמופיע שלוחצים על ctrl+alt+delete והם : rnaapp shlahook findfest osa navapw32 rundll32 systray cshtdwn3 cmlink (שמשום מה מופיע פעמיים) מישהו יודע מאיפה הם צצו? מה הם עושים במחשב שלי? זה אמור להיות? אם כן למה הם משמשים ולמה זה פעם ראשונה שאני רואה אותם? ואם לא.. אין אפשר להוריד אותם...? בבקשה.... אם מישהו יכול לעזור. תוווווודהההההההההההההה

jumpgate

New member
פתרונים ופתרונות

אז ככה - אפשר להגן על המחשב באמצעות סיסמא ע"י אחת האפשרויות הבאות: 1) סיסמא ב- BIOS, הכי מאובטח, אבל אם תשכח אותה... קצת סיפור לשחזר. 2) התקן לקוח רשת MICROSOFT FAMILY LOGON וקבע סיסמא לשם המשתמש שלך. 3) חפש באינטרנט תוכנה כלשהיא שמתקינה לך הגנת סיסמא (אפקטיביות בסימן שאלה) חלק מהרכיבים שרצים לך בזכרון: CMLINK - ניחוש - אבל זה קשור לכרטיס קול מובנה בלוח שלך SYSTRAY - מנהל הסמלים של סרגל המשימות (טבעי) RUNDLL32 - הסמל ליד השעון שמאפשר לך לשנות רזולוציה בזמן אמת (עניין של טעם NAVAPW32 - אנטי וירוס של נורטון שמגן על המחשב באופן רציף (לא לבטל!!) RNAAPP - החיוג לרשת (אם תכבה אותו אתה עלול להתנתק מהאינטרנט) אם זו הפעם הראשונה שאתה רואה אותם, כנראה לא הסתכלת עד עכשיו
את השאר אני לא מזהה

למעלה