2 שאלות...

2 שאלות...

1- האם מלחמת הנשמות שווה משהו? כאילו קניתי את הספר הראשון אבל אחרי שקראתי את דרקונים של קיץ... די התבאסתי להמשיך לקרוא, כאילו הסוף טוב מדי בשביל המשך :) 2- האם יש ספר המשך אחרי אחים לנשק, אחרי הכל רוב הספרים הם טרילוגיות, ויש גם מן חור בין אחים לנשק לדרקונים של סתיו, נראה שיש באמצע ספר שלא תורגם לעברית, אז אם יש מה השם שלו? ולמה הוא לא תורגם? (ואם שווה לקרוא אותו)

Wing Chan

New member
תשובות

1. כן, מאוד שווה.
2. עוד לא קראתי את אחים לנשק, אבל אין אחריו עוד ספר.

python 4

New member
בקשר לשאלה השניה,

גם אני לא קראתי את אחים לנשק, אבל אם אני זוכר את הטיימליין שלי נכון אז בין סיום אחים לנשק לתחילת הרשומות נמצא הספר השלישי בטרילוגיית ה- preludes, שנכתב אומנם הרבה לפני סדרת "רשומות רייסטלין". יש סופרים שדאגו לכשות לנו כל חור עלילתי, אין צורך לדאוג..

Mystic Dragon

New member
נצל"ש -סטראד

מה עם איזו ביקורת את tides of blood? בינתיים סיימתי את הספר הראשון באותה סדרה והוא מצוין! וגם - כבר יצא empire of blood?

strahd

New member
קצת מתעכבת...

היה לי את ג'ורדן האחרון שלא מזמן סיימתי ויש גם את ג'ורג' מרטין *משתחווה* אני מאמין שאולי בעוד חודשיים? הספר השלישי כבר יצא, אבל רק בכריכה קשה, בעוד חודשיים נראה לי יוצא גם בכריכה רכה, ואז זה יצא לי טוב.

NJS

New member
החדש של שיר של אש ושל קרח?:p

איך הוא? הבנתי מהפורום שהוא לא משו לצערי

strahd

New member
בינתיים נחמד

העלילה מאוד מתמקדת בשתיים שלוש דמויות והוא די נמרח, אבל אני אוהב לחזור אל העולם הזה ולפגוש שוב את הדמויות. אספר יותר כשאעבור קצת יותר משבעה פרקים.

python 4

New member
אוי איך אני מחכה לג'ורדן האחרון..

לפני כשנה התחלתי לקרוא את הסדרה שוב, בעברית, ואני כרגע רק בכרך השביעי (העברי, שזה החצי הראשון של הספר הרביעי באנגלית). כשאני אגמור את כל 18 הכרכים בעברית אני אקרא את הספר העשירי (באנגלית כמובן) שמחכה אצלי על המדף. אגב - שמעתי שיהיו רק עוד שני ספרים בסדרה, 12 בסה"כ, וזה מעציב אותי מאוד.. זו אחת הסדרות המופתיות ביותר, שמלווה אותי כבר יותר מ- 10 שנים. עצוב יהיה לראות את זה נגמר.

RoCKeR121

New member
הבעיה עם הסידרה הזו שהיא נמרחת כמו

החיים אז זה מרתיע קוראים, שלא לדבר על הגניבות של ג'ורדן...

La Gamba

New member
יאפ, יש סדרות שפשוט

לא מתחילים לפני הסוף, חבל שלא יישמתי את זה לגבי שיר של אש ושל קרח.

RoCKeR121

New member
חחח אני לא כמוך...

אני מחכה שיסיימו את הכתיבה של שיר של אש ואז אני אקרא אותו כי שמעתי שזאת סידרה מצוינת

python 4

New member
גם אני!

יש לי את שלושת הכרכים הראשונים של שיר של אש וקרח, ועדיין לא התחלתי איתם. אני מצטער שלא יישמתי את זה גם לגבי "חרב האמת" של טרי גודקינד - קראתי כבר 4 ספרים משם, אבל אני אחכה שכל הסדרה תסתיים ואז אני אקרא שוב מההחתחלה. כנ"ל לגבי כישור הזמן - עד שאני אסיים שוב את הספרים בעברית בטח כבר יצא הספר ה- 12 והאחרון.

למעלה