2 שאלות

Liorking

New member
2 שאלות

אחת - יש תמונות של פינק פלויד מופיעים עם ג'ימי הנדריקס ועם הקצפת? אני יודע שהם הופיעו ביחד בתחילת הדרך שנייה - גילמור ורייט הוציאו שניהם אלבומי סולו ב-78, לפני הקלטות החומה. ווטרס לא. למה הם מתלוננים על ווטרס אם היה להם חומר באותה תקופה כשבמקום להוציא אלבום סולו הם היו תורמים לאלבום החדש (החומה)?

תשובות אפשריות

יש תמונה מסיבוב ההופעות מסוף דצמבר 1967, בה מופיעים כל חברי הלהקות שהשתתפו בסיבוב, ביניהם הנדריקס ולהקתו, והפלויד. התמונה מצויה בספר של ניק מייסון, ומן הסתם אפשר למצוא אותה גם ברחבי הרשת. שאלה השניה שלך היא טובה. אני מניחה שהם הקליטו את אלבומי הסולו בהנחה שהחומר שכתבו אינו מתאים ללהקה. רייט אולי גם חשש מביקורת של ווטרס ודחיה של החומר שכתב. שניהם מעידים בראיונות שהם לא היו מסוגלים להביא חומר חדש ללהקה, באותו שלב, ומשום כך נאלצו להשען על ווטרס.

Liorking

New member
קישור לפוסטר

http://www.maximumrnb.com/Bath1970.htm יכול להיות שהלהקות כן הופיעו מתישהו ביחד... אם אילו עוד להקות פינק פלויד הופיעו (חוץ מהקצפת, ג'ימי הנדריקס וזאפה)?

Liorking

New member
קישור לפוסטר הופעה

http://www.maximumrnb.com/Bath1970.htm יכול להיות שפינק פלויד ולד זפלין כן הופיעו מתישהו ביחד... אם אילו עוד להקות פינק פלויד הופיעו (חוץ מהקצפת, ג'ימי הנדריקס וזאפה)?

מה זאת אומרת "עם מי הם הופיעו"?

הם לא הופיעו עם אף אחד. הם השתתפו בפסטיבלים עם להקות רבות אחרות, ובסיבובי הופעות בשנת 1967 בנוסח package tour שבהם השתתפו עוד להקות. אבל הם לא הופיעו אתם ביחד. הם לא ניגנו ביחד אתם על הבמה. פרנק זאפה ניגן אתם ג'אם באיזה פסטיבל פעם אחת, אבל זהו.

שוב..

פינק פלויד לא ניגנו עם הנדריקס וקרים. הם היו באותו סיבוב הופעות עם הנדריקס, אבל ניגנו בנפרד. הפלויד היו באותם ארועים - פסטיבלים, סיבובי הופעות - עם אמנים רבים אחרים. אבל הם לא ניגנו אתם. הם לא היו אתם על הבמה באותו זמן. כל אחד ניגן בנפרד. למיטב ידיעתי, לא היה ארוע בו הם הופיעו באותו bill עם קרים. פרנק זאפה ניגן אתם ג'אם אחד בהופעה בפסטיבל באירופה. היינו, הוא היה אתם על הבמה וניגן יחד אתם באותו זמן. האם עכשיו זה יותר ברור?

Liorking

New member
עכשיו כשהכל ברור

האם את יודעת אם אילו אמנים פינק פלויד היו באותם אירועים - פסטיבלים וסיבובי הופעות חוץ מזאפה, הנדריקס וקרים? אם כן, יש תמונות? (במיוחד של לד זפלין אני מחפש)

הם לא היו עם לד זפלין בשום מקום

ומספר האמנים שהיו אתם בפסטיבלים וכו' הוא גדול. אני לא חושבת שיש מקום אחד שמאגד את כולם.

יצחק 77

New member
אין נושא

כמדומני שהם הופיעו ביחד עם לד זפלין ועשו את stairway to heaven? ביחד איתם

אל תאמין לכל דבר שכתוב

בתכניות שיתוף קבצים. לצערי, השאלה הזו עולה פעם בכמה שבועות כאן בפורום, ואנו נאלצים לחזור על התשובה: פינק פלויד ולד זפלין מעולם לא ניגנו ביחד.

Liorking

New member
אז בעצם

אין להם שום סיבה לטעון שווטרס התנהג כמו דיקטטור אם הם אפילו לא הציגו את החומר בפני ווטרס.

לא בדיוק...

המצב היה יותר מסובך, והיחסים ביניהם התדרדרו בהדרגה, במשך זמן רב. זה לא נסב סביב פרשה אחת או אחרת, אלא על התדרדרות ביחסים שנמשכה שנים.

Inis mor

New member
הנה מה שאני חושבת שקרה שם...

מה שקורה לכל 4 גברים מאאאדדד מוכשרים (ולא הכי מאוזנים) שבילו קצת יותר מידי זמן ביחד והתחילו לנשוא אחד את השני. אני הייתי בסשן הקלטה של שיר אחד של להקה מסויימת---והם כמעט חנקו אחד את השני! אני לא רוצה לדעת מה קרה שם לאורך עשור. ציף-תודה על התמונה ועל האינפורמציה לגבי הופעות העבר. עוד פיסת הסטוריה ללמוד עליה.

כן, אל רק במערכות של הדי.ג`יים

כיסוי לon the run ביחד עם השיר המקפיץ whole lotta love. בשניהם יש לופים ומתחברים יפה ביחד.

למעלה