2 שאלות

מצב
הנושא נעול.

צחקן

New member
*כי *הפוכות *אי אפשר

תודה. אתה יכול להביא לי את הפאצ'?
ב"ה כבר עכשיו? יש לי אטובוס מיפרקי במשחק. ואשמח לקבלעוד אטובוסים בהקדם. נ.ב. אשמח לקבל גרסא של BUS City הפוך (התחנות הפכות) בחלםק מהמקומות פשוט התחנות הפוכותצ באי לדוג'. וחוצמזה, יש לך את ה BUS CITY של לונדון? . כיט ראיתי באיזה אתר באינרטנט אבל שמה איאפשר להוריד.
*כי *הפוכות *אי אפשר
ב"ה בכול אופן, שחכתי לומר "תודה מראש" וכן כן, העיקר שהבנת את כוונתי. ואגב, אני יודע שוולו מיוצרים בשוודיה. אבל אני עדיין לא ראיתי מרכב מקורי של וולו. יש למישהוא מושג למה? . ושאלה לJAYZED : למה ה BVTL לא עובד אצלי... ככה הוא נראה אצלי:

צחקן

New member
וגם המיפרקי לא עובד:

*כי *הפוכות *אי אפשר
ב"ה בכול אופן, שחכתי לומר "תודה מראש" וכן כן, העיקר שהבנת את כוונתי. ואגב, אני יודע שוולו מיוצרים בשוודיה. אבל אני עדיין לא ראיתי מרכב מקורי של וולו. יש למישהוא מושג למה? . ושאלה לJAYZED : למה ה BVTL לא עובד אצלי... ככה הוא נראה אצלי:
וגם המיפרקי לא עובד:
ב"ה אצלי הוא לא עובד ועשוהצרות. במחשב השני שישי לי בבית הוא פשוט נתקע.

JayZed

New member
למה המשחק בגרמנית אצלך?!

וגם המיפרקי לא עובד:
ב"ה אצלי הוא לא עובד ועשוהצרות. במחשב השני שישי לי בבית הוא פשוט נתקע.
למה המשחק בגרמנית אצלך?!
אולי זאת הבעיה?.. לא יודע. אני הייתי ממליץ לך להשיג גרסה נורמלית, באנגלית, שמותקן בה ה-PATCH גראפיקה של המשחק (אפשר להוריד אותו מהאתר הרשמי של MM2 - אך רק לשפה האנגלית, ככל הידוע לי).

צחקן

New member
בסשר. יש לי אותו גם באנגלית.

למה המשחק בגרמנית אצלך?!
אולי זאת הבעיה?.. לא יודע. אני הייתי ממליץ לך להשיג גרסה נורמלית, באנגלית, שמותקן בה ה-PATCH גראפיקה של המשחק (אפשר להוריד אותו מהאתר הרשמי של MM2 - אך רק לשפה האנגלית, ככל הידוע לי).
בסשר. יש לי אותו גם באנגלית.
ב"ה ומה האתר הרשמי, אתה יכול לתת קישור? .

האם יש בארץ B7LA ../images/Emo35.gif

אין דגם כזה - B7LG. הוולבו...
...מיוצרים בשוודיה, לא גרמניה, ולמילה הגרמנית Gelenkbus ("אוטובוס גמיש", ז"א מפרקי), שממנה באה האות G בדגמי החברות הגרמניות (מרצדס ו-מאן), אין שום משמעות בשוודית. הגרסה הדו-מפרקית של הוולבו B7L נקראת B7LA - האות A מתוך המילה האנגלית ARTICULATED - מפרקי. אני בדיוק עובד עכשיו על להפוך דגם B7LA ל-Midtown Madness 2, אגב
האם יש בארץ B7LA

fireman

New member
רוב הסיכויים שגם לא תהיה

האם יש בארץ B7LA
רוב הסיכויים שגם לא תהיה
מפרקית B7L בישראל מאחר והמנוע הגדול ביותר שניתן להרכיב על המפרקית הזו הוא של 275 כ"ס כמו בתצורת המנוע החזקה ביותר של הB7L הרגיל. על אוטובוס רגיל המנוע מתנהג יפה מאוד, מושך טוב ומאיץ מצויין, על מפרקית נראה לי שהוא יתקשה מעט.

צחקן

New member
אז מה יהיה ? B12LA ??

רוב הסיכויים שגם לא תהיה
מפרקית B7L בישראל מאחר והמנוע הגדול ביותר שניתן להרכיב על המפרקית הזו הוא של 275 כ"ס כמו בתצורת המנוע החזקה ביותר של הB7L הרגיל. על אוטובוס רגיל המנוע מתנהג יפה מאוד, מושך טוב ומאיץ מצויין, על מפרקית נראה לי שהוא יתקשה מעט.
אז מה יהיה ? B12LA ??

צחקן

New member
במטורדן הם נוסעים יפה. וחצמזה,....

ה-B7L זה דרעק של אוטובוס!
ואתה עוד רוצה להביא מפרקיות כאלה? אלה פשוט עגלות!
במטורדן הם נוסעים יפה. וחצמזה,....
ב"ה .... צריך שיהט אפשר להתלונן שהחברות הפרטיות קונו8ת גרעק של אטובוסים ....

mister K

New member
קווים לא מומחים לכלום

תציעי לקווים ומרכבים...
ב"ה להם מומחים לזה. הם יעשו לך גם B7LAA (דו דו מפרקי) לא לפני שתביאי להם 7 מילון ש"ח.....
קווים לא מומחים לכלום
ואני מאחל להם שלא יצטרכו מפרקיות לעולם אחרי שדן יבלעו אותם, יפעילו על קו 55 מפרקיות נידרפלור מתוצרת מאן, ויעבירו את 7307 לקו 68!

צחקן

New member
ומה עם מטרוד?ן. וכן אני מצטרף...

קווים לא מומחים לכלום
ואני מאחל להם שלא יצטרכו מפרקיות לעולם אחרי שדן יבלעו אותם, יפעילו על קו 55 מפרקיות נידרפלור מתוצרת מאן, ויעבירו את 7307 לקו 68!
ב"ה לדברך בנושא "קווים"

mister K

New member
למטרודן יש את המומחים של דן

ב"ה לדברך בנושא "קווים"
והם ייפטרו מהוולבו בהזדמנות הראשונה. המכונות שלהם נקנו במקור ע"י תח"צ באר שבע.

fireman

New member
רותם.....קניה של עוד 30 B7L

והם ייפטרו מהוולבו בהזדמנות הראשונה. המכונות שלהם נקנו במקור ע"י תח"צ באר שבע.
רותם.....קניה של עוד 30 B7L
למטרודן לא נשמע כמו ניסיון "להיפטר" מהם...ותקן אותי אם אני טועה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה