2 שאלות

אליעד699

New member
2 שאלות

האם מתכוונים לשדר שוב את הטלנובלה קצ'ורה.. ואיפה ומתי האם מתכוונים לשדר את הסידרה התשוקה.. ואיפה ומתי.. תודה רבה

yael69

New member
תשובות ../images/Emo26.gif

הכל נאמר כדעתי האישית בלבד: 1) את קצ'ורה שידרו רק פעם אחת וזה היה בויוה פלטינה- כך שיש מצב לשדירו נוסף בישראל (או בויוה או בויוה פלטינה) 2) עקב חוסר רייטינג מוחלט של הנובלה "התשוקה" בה מככבת נטליה, הפסיקו את צילומי הנובלה באמצע ולא יודעת מה הלך משם. כך שלא נראה לי שהיא תגיע לישראל כלל וכלל

meri4

New member
בקשר ל"התשוקה" ערוץ אחד קנה

את הזכויות של הסדרה אבל עדיין לא שידרו אותה

ולדעתי הוא ישדר אותה... ../images/Emo62.gif

אני לא יודע מתי, אבל אני כן מאמין שנראה אותה בארץ... כמו ש"קליאופטרה" הגיע באיחור היסטרי, זה יכול לקרות גם עם אל דסאו

yael69

New member
אם כבר ישדר..

אז לבטח זה ישודר בשעה לא נוחה. כמו למשל עכשיו עם הנובלה "הסודות של אבא" עם לאיסנה לופילטו ורומינה גאייטני. באיזו שעה הם תקעו את הנובלה?! 11 בבוקר!!! תמה התקופה שרק סבתות צופות בטלנובלות צאו מזה! אני בתור תלמידה, פוריוסה!
ובנוסף!!!!! אין שידורים חוזרים! על כך נאמר גרר!

yael69

New member
עדיין אין רישיון ../images/Emo3.gif

ייייייייאייייי שירבטנו את הקרואטיאם ראית את המשחק?! מכבי שיחקה רע רע רע רע איפה שאראס?! אין על שארפ אין

X יו יו S

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

באמת שראיתי שהם ניצחו חשבתי עליך
ושמחתי בשבילך:) אני אגב לא רצית שהם יזכו השנים יותר מעניינם אותי אם אתה מבין למה אני מתכוונת
(בכל אופן אני לא מתעניינת בליגה הזאת אז לא הכי אכפת לי
) בקשר להיום אני גם כמוך רוצה שתנצחו
ויש לי הרגשה שיהיה משהו טוב
אממ תנחם בזה
שאתה לא אוהד את קבוצה התיקו
נ.ב אתה בעד אייל או לא? כי את נימני אני זוכרת שאתה לא אוהב בקשר לרוסו לא אכפת לי מה אתה חושב

מה אני יודע... ../images/Emo62.gif

בהתחלה שמחתי כשהביאו אותו (ברקו), אבל הוא כל הזמן מתלונן וזה מעצבן אותי... נראה, אני כבר מיואש מהעונה, משחקים לא טוב... ומה שלומך
שנים...

yael69

New member
*נדחפת* ../images/Emo152.gif

אם במקרה אתם רואים את ארץ נהדרת ואת החיקוי של רוסו, נמני וברקוביץ' - פשוט קורע!!!!!!!!!!!!!!!

דפנושית

New member
חחחחחחחח

אשכרה נדחפת!!!! סתם סתם
אשכרה הקטע הכי מצחיק בתכנית!!! רמז: היא ממש הדרדרה העונה... בקושי מצחיקה אותי!

X יו יו S

New member
מגיבה לשתיכן

א זה לפי דעתי לא הקטע הכי קרוע ממה שאני ראיתי (שזה קטעים מאתר ואת תוכנית בביום שישי האחרון) הכי קורע זה החיקוי של דודו טופז ב בקשר לכדורגל אז מראינו בול עושה את אייל נכון ואסי די מזכיר את נימני ואני עדיין מחפשת קשר בין מה שאלי עושה לרוסו ומה הקטע עם החדש חדש חדש? קיצר הקטע הכי מצחיק בקטע הזה שנימני אומר אבל הייתי לבד LOLLLLL

yael69

New member
חחח ה"חדש חדש חדש"

זה כל פעם שלא הולכת להם התקפה או שהם חוטפים גול אז אומרים "יאללה חדש חדש חדש" יעני התקפה חדשה חח

X יו יו S

New member
הא

טוב עדיין זה לא מצחיק במיוחד לא בפעם המיליון נ.ב מה קרה לחתימה היפה שלך מפעם?

X יו יו S

New member
טוב נקווה שבשנה הבאה

יהיה יותר טוב חחחחחחחחח באמת שנים אני תכף הופכת להיות סבתא אממ אגב אם היית ממשיך להיות קלפן אצל הדולר$ אז לא היה כזה שנים

למעלה