2 שאלות

Artoo Detoo

New member
2 שאלות

- בסרט אימת הפאנטום, מי זה בעצם הפאנטום? מוול או סידיוס (או מישהו אחר)? ולמה בכלל מכנים אותו ''הפאנטום''? - מה המשמעות של צבעי הלייטסייבר? אני יודע את כל עניין הקריסטלים אבל אני מתכוון אבל אני מתכוון אם יש לזה משמעות של דרגות או של אופי או משהו אחר?

Rockamora

New member
אז ככה...

1- אין פאנטום! זה תירגום עלוב של השם! הכוונה בפאנטום זה אימה.. רוע.. כך שהשם אמור להיות בתירגום חופשי "אימת הנסתר" או משהו בסגנון! 2. צבע אדום זה רק של הרעים! כחול ירוק וסגול זה של הטובים- הכחול מסמן שהג'דאי הוא פחות אקטיבי בלחימה ויותר מתעסק ב"פילוספיה של הכח" וירוק הוא הלוחם היותר אקטיבי.. משהו כזה.. תוכל לקרוא על זה יותר באתר הקרב לצאת..

Artoo Detoo

New member
מה זאת אומרת?

the phantom menace זה אומר אימת הנסתר והמתרגמים חשבו שזה פאנטום?

tactical

New member
חדש לך שתרגום השמות בארץ הוא עילג?

כמו שכל סרטי הפעולה נקראים משהו קטלני וכל סרטי הפרודיה נקראים משהו מת לצחוק אני אומר שישאירו את השמות של הסרטים באנגלית ויפסיקו לתרגם....

Artoo Detoo

New member
זה ממש לא חדש אבל...

זה נשמע כמו טעות (ובטח שזו טעות). טוב, אני הבנתי תודה לכולם.

the sith

New member
אוקיי בקשר לצבעי הלייטסייבר

כחול זה ג'די שיותר באמת אפקטיבי ומתמקד בקרב ירוק זה הצבע של אלה שיותר מנסים להעביר כאלה לצד המואר של ה''כוח'' וסגול לא אמור להיות כזה..חחח זה פשוט קריסטל אחר של החרב.

tactical

New member
לצבע אין משמעות.....

כל עניין החלוקה ל-3 הקבוצות של הג'די מופיע רק במשחקי KOTOR כדי להכניס יותר עניין לכל הקטע של בחירת הצבע של החרב....

the sith

New member
אני יודע אבל עדיין..

אם נכנסים יותר לעומק אז רואים שדווקא בkotor הם צודקים.

blagen

New member
כן, יש הגיוניות בצבעים...

שיחקתי בקוטור, וזה נכון שזה בא משם, אבל גם בסרטים רואים שה מתאים.

למעלה