2 שאלות

shay golan

New member
2 שאלות

הראשונה, הורדתי סרט ב2 חלקים (מטריקס3) בפורמט XVID האם אפשר לכווץ את זה בדיסק אחד או שזה כבר אחרי כיווץ? אם כן מה זה עושה לאיכות? שאלה שניה- ישסרטים שהורדתי שמרצדים במחשב, האם הריצוד יעלם כשאפעיל אותם ב-DVD.? יש מה לעשות עם הריצוד? תודה, תודה, ושוב תודה...

look1234

New member
קצת קשה להשיב עם הפרטים שנתת, אבל..

בעיקרון, קשה עד בלתי אפשרי להכנניס סרט מלא לדיסק אחד כשהוא מקודד לmpg. אם יש לך dvd שקורא סרטים בפורמט avi ואתה לא זקוק להמרה לmpg ישנו סיכוי שתוכל להכניס את כל הסרט על דיסק אחד, אבל האכות תהיה די זוועה. לגבי הריצוד, צריך לבדוק אם יש לך את הקודקים המתאימים לצפייה בסוג הסרט הזה, קשה להשיב ל השאלה עם הנתונים שנתת. נסה להרחיב קצת אם זה חשוב לך

shay golan

New member
אז ככה

לגבי שאלת הדחיסה אני מעדיף שהסרט יהיה על 2 דיסקים ושלא תיפגע האיכות. לגבי הריצוד, חלק מהסרטים נראים טוב על המחשב ואחרים (לא מעט)באותו פורמט מרצדים. השאלה היא האם גם בDVD יש סיכוי שירצדו או שזו באמת בעיה רק במחשב כתוצאה ממה שפירטת

look1234

New member
עדיין קשה להשיב לך

כי לא חידשת כלום בתשובתך. ראה., יש תוכנה שנקראת gspot שיש עליה הסברים כאן במאמרים כמדומני. באמצעותה אתה יכול לבדוק אם יש לך קודקים מתאימים או לא. לאחר שתעשה את הבדיקות הללו ניתן יהיה להתקדם

shay golan

New member
חסר לי מקודד, אבל...

אין לי בעיה לגבי צפייה במחשב כי אני צופה בסרטים רק ב DVD. השאלה שלי היא האם כאני מוריד סרט,למרות שבמחשב הסרט מרצד בגלל חוסר מקודד מסויים, כשאצרוב על דיסק, אוכל לצפות בו בלי בעיות ב DVD במידה וה-DVD מפענח הכל (פיוניר 470)

shay golan

New member
עוד משהו

לא צייניתי שמעבר לתמונה המרצדת, אני רואה ושומע כמו שצריך אין שום בעיה. הסרטים המרצדים הם בפורמט XVID ןיש סרטי XVID שאני רואה במחשב מצויין אז יש מצב שהקובץ של הסרט פשוט דפוק?

look1234

New member
אני חושב שלא אמורה להיות בעיה בDVD

יש לך בעית רק בקובץ אחד שמרצד?

shay golan

New member
לא, בכחצי מהסרטים שהורדתי

וכולם XVID. (פשוט הDVD לא לידי שאוכל לבדוק)

look1234

New member
סביר שלא תהיה בעיה בDVD

הריצוד נובע כנראה מחוסר בקודק מתאים. מאוד פשוט להוריד אותו ולהתקין. יש בשאלות נפוצות כמדומני הפנייה

אין דבר כזה DVD שקורא הכל

יש בערך 30 סוגי קודקים אין DVD -DIVX שקורא את כולם יש פורומים מיוחדים בחול שמנסים את כל ה 30 קודקים על כל DVD, מנסים עליו כיתוביות בכל מיני שפות, מנסים עליו VCD ו SVCD, מנסים עליו JPG ומוסיפים לזה גם ציון על איכות התמונה בסופו של דבר נותנים לכל DVD ציון על פי התאימות שלו באחוזים ככל שה DVD יותר טוב הוא תואם יותר והציון שלו גבוה יותר פיוניר 575A נמצא במקום טוב ברשימה עם 87%, פיוניר 470 זה אותו דבר מבחינת ביצועי דיוקס קיס מסתובב בסביבות 75% זוהי בדיקה מקצועית אמיתית הזבלים הסיניים שמוכרים בארץ בכלל לא נבדקים (אי טי טי, פרוסאונד, יו פאקס, ורטקס ודומיהם)

למעלה