2 שאלות

karinzi

New member
2 שאלות

הי. אני אמא לילדה בת 5 שבועות ואני מניקה הנקה מלאה. אני מסתדרת מצוין, אך, יש לי 2 שאלות: 1. גראפס - לא תמיד הבת שלי עושה גראפס אחרי האוכל. לפעמים זה לא מפריע ולפעמים היא מתעוררת אחרי חצי שעה/שעה בבכי ורק כאשר אני מרימה אותה "משתחרר" הגראפס והיא נרדמת שוב. חבל לי שזה מפריע לה. כיצד אני יכולה לגרום לגראפס לצאת תמיד (אם בכלל)? 2. שאיבה - מתי הכי כדאי/נכון לשאוב כדי שייצא מספיק חלב וגם לא ייגמר להנקה הבאה. אני מניקה כל 3-4 שעות. האם באמצע? כלומר שעתיים אחרי ולפני ההנקה? תודה.

1טלטלים

New member
תשובות

לגבי ,גראעפס.אוף...זה באמת מפריע ,לפעמים,אם כי תינוק לא חייב לעשות גראעפס אחרי כל ארוחה,זה סה"כ הוצאות אוויר שהיה שנתקע בקיבה.מה שבאמת אפשר לעשות זה להושיב את תינוקך על ברכייך,בתמיכה מלאה,אין צורך לטפוח לו על הגב ...אין הרבה מה לעשות,למרות שזה מפריע ומעיר.ברגע שתגדל מעט היא תוכל לשחרר את הגראעפס ביתר קלות וזה יפסיק להעיר אותה. לגבי שאיבה,מצרפת לך כמה לינקים ,תקראי ואם תהיינ ה שאלות את מוזמנת לחזור לפורום.רק דבר אחד,שאיבה לא גומרת את החלב,כל עוד יש דרישה לחלב הוא לא נגמר.אולי זה יקשה על תינוק לינוק והוא יצטרך להתאמץ יותר על מנת להוציא אותו. אמא של טל

למעלה