2 שאלות

Mike A

New member
2 שאלות

1. ב SX1 היה אפשר להגיע ל send effects ע"י לחיצה על F6. יש שיטה דומה ב SX2? או שחייב לטייל במיקסר עד שמגיעים לערוצי האפקטים? 2. איך מעבירים אוטומציה בין פרוייקטים?

osfx

New member
תטייל הרבה וכמה שיותר רחוק יותר טוב

אולי אירן עירק

תשנה בקי קומנד

לאיזה כפתור שאתה רוצה וככה תיצור לעצמך קיצור בקשר לאוטומציה לא חשבתי על זה אף פעם ולא ממש נראה לי שזה אפשרי ואם זה אפשרי גם אני אשמח לדעת. או שאפשר לעשות את האוטומציה בפרמטרים ושם לשמור את זה בתור קובץ מידי זה נראה לי הכי קרוב

Mike A

New member
טוב נראה איזה קומבינות יש ../images/Emo6.gif

lo siento

New member
מייקיבוי,אז ככה:

לגבי אוטומציה בין פרוייקטים אחי,למה? כאילו,או שאני הבנתי לא נכון,למה בדיוק אתה מתכוון בין פרוייקטים,כאילו,יש פרוייקט אחד ובתוכו אתה עושה את כל האוטומציות ולגבי הסנד אפקט עכשיו יש משהו קצת יותר נוח מה שנקרא,ערוץ אפקטים שבתוכו אתה מכניס את כל האפקטים שאתה רוצה ואז מחליט מה ולמי וכו' למשל,אם אתה רוצה על חלק אחד שיהיה רק ריוורב וחלק אחר רק דיליי פשוט תעשה אוטומציה של Bypass על האפקט וזהו אם אתה רוצה כמה ביחד-אותו דבר רק להיפך וכו',ממש לא בעיה Lo Siento

lo siento

New member
מייקי...

שמע,הייתי בטוח ששאלת משהו אחר עמכם הסליחה
אבל בכל מקרה,למה להסתבך יותר מידיי אתה לא יכול לעמוד על ערוץ האפקטים על הסיקוונסר? מה יותר פשוט מזה?,למה להסתבך בתוך המיקסר? תלחץ על ה-E של הערוץ וזהו,סטו. וקוני,מי משוגע תגיד לי?
מת עלייך בן אדם

kundara

New member
חחחח

גם את זה לא הבנת, הוא דיבר על סנדס.. מייקוש, אתה לא חייב לטייל במיקסר ולפתוח אפקט, אתה יכול גם במסך הראשי. Add FX chan כמו שאתה מוסיף מידי. שוקי אני אוהב אותך

osfx

New member
ובמסח הרשי זה יותר בטוח כי אני אסית

ולא הצלחתי.אני יוסיף מידי?

lo siento

New member
נו מה,לא חשבתי שצריך להסביר

איך פותחים ערוץ אפקטים לגבי הסנדים,יש בצד שמאל למטה של המיקסר כפתור אמצעי אם אני לא טועה של הרחבת המיקסר לשאר האופציות משם פשוט לבדוק איזה מהלחצנים יפתח לך את הסנדים וזהו עכשיו אתה גם תראה איזה ערוצים נשלחים לערוץ אפקטים באמת לא חשבתי שצריך להסביר איך לפתוח ערוץ אפקטים...

למעלה