2 שאלות...

Patience

New member
2 שאלות...

1. למישהו יש בקובץ וידאו את "אף אחד" שבוצע בהופעה בבמה המרכזית? 2. מה עם הדיסק רמיקסים שאמור לצאת?

FunkyGiraffe

New member
חן ימעפן ../images/Emo3.gif

אלבום הרמיקסים לא אמור לצאת בקרוב.. איך גיא אמר לפני חודשיים בערך:"הכל על האש. שנה שנתיים שלוש ארבע גג זה בחנויות" אף אחד בבמה המרכזית אין לי על קובץ וידאו, אבל יש לי את קמתי על קובץ וידאו מאותה הופעה.. נאחס אה?

Shani276

New member
שנה שנתיים שלוש ארבע חמש שש שבע

שמונה.. בכיף שלכם,העיקר יצא..

FunkyGiraffe

New member
../images/Emo6.gif

איך שאנן אמר בעסק בראש השנה: "הדיוידי והרמיקסים יצאו בשנה הבאה, כמו שהשנה הבאה תהיה שנת שלום וביטחון"

טיפקסית

New member
באמת מה עם האתר גיייייייייא ויאיאאא

יא אלללה אתכם מבטיחים משהו אומרים כן כן שבוע הבא יעלה יאללה אין לנו את כל הזמן שבעולם תעלו כבר ת'אתר בחייאת כמה אפשר לחכות

FunkyGiraffe

New member
טוב ככה זה עובד:

מרץ 2004 - האתר החדש אמור לעלות בעוד חודש פחות או יותר ספטמבר 2004 - האתר החדש אמור לעלות בשבוע הבא נו באמת.. מה יהיה?

טיפקסית

New member
אוקטובר 2004 גיא אומר לי במפגש

בין שבוע לשבועיים חלאסססס גיא ויאיא תגידו שנמאס לכם לפחות רוצים אתתתתתתתתתר כברררררררררר חלאס כמה אפשר לחכות

חחחח גם 3 חודשים לפני שהוציאו את-

חומר מקומי אז דיברתי עם שאנן הוא אמר לי שעוד שנה וחצי יוצא דיסק חדש אחרי לזוז.. קיצר בטח יצא דיסק בקרוב לא לדאוג =)

טיפקסית

New member
שכחתי ת'ציטוט של יאיא

"אני כבר התייאשתי" יאללה גיא יאיא קצת מאמץ חברייה עוד קצת פוש אה ליטל הארדר יאללה מאמץ אחרון תוכיחו שאתם שולטים בעצמכם וברצונות שלכם ולרווחתנו או שלא תעלו ת'אתר כי הישן כבר די מעפן הוא גם די לא רלוונטי למה שהולך אתכם נ.ב אם אתם צריכים עזרה בהעלאת תכנים זרקו מילה

למעלה