2 שאלות!!

2 שאלות!!

מישהו יודע: 1) איזה שיר החתים את מארון 5 לחוזה תקליטים? 2) למה מארון 5 קראו לעצמם מארון5? מארון= חום ערמונים (גוון של חום...) רונה, XXXX

לגביי השיר אני לא יודעת

אבל לגביי השם- מארון זה צבע שבין אדום לחום וזה מתאר בערך את המוזיקה שמארון עושים: הם לא שרים רוק והם לא שרים פופ, זה משהו באמצע, שילוב מנצח....וזה מה ש"מארון" מייצג מקווה שעזרתי, צ'או :)

אכן כן,

ואת יכולה להיות רגועה, אם הילה אישרה אז זה בטוח נכון
לילה טוב, ותודה ענקית על התגובה שלך בבלוג (הגבתי לך שם גם)

CiNdErElLa3887

New member
קיי.....בקשר לשאלה ה1

אני אשאל בפורום הרשמי.. יש שם אנשי יודע דבר
והשאלה ה2 כבר רונע ענתה לך

CiNdErElLa3887

New member
ממה שהבנתי מהם...

השירים שהחתימו אותם היו: 1. If You Only Knew 2. The Fog 3. Simple Kind of Lovely 4. The Great Getaway 5. Good at Being Gone 6. Not Falling Apart 7. The Kid With the Velvet Eyes 8. As Things Collide 9. Everyday Goodbyes למרות שזה לא נשמע הגיוני כי זה שירים שהם הוציאו כקאראס פלוארס ..כאילו איפה ג'יימס?!

לי זה לא נשמע הגיוני כי

איך בקשו מהם לשיר כ"כ הרבה שירים בשביל חוזה תקליטים מסכן?!

KerenWelling

New member
אתן לא מבינות...

הם היו קאראס פלוורס, ובזמן של ההצטננות בין זה לבין הצירוף של ג'יימס והחוזה החדש, הם ישבו ועשו דמואים חדשים עם הכיוון החדש של הלהקה...כל להקה עושה דמואים בשביל להראות את ה"רפרטואר" שלהם... צריך לשאול אותם את מה הם שלחו לאוקטון רקורדס...אני אשאל!

KerenWelling

New member
תשוייבות!

לגבי השיר אני לא יודעת..אפשר לשאול אותם (אני צריכה לערוך את המכתב למחוק את הקטע של האתר הרשמי כי זה אידיוטי ולהכניס את הקטע הזה של השאלות..).. מארון= צבע חום ערמוני שכזה..ואם את משתמשת במילה הזו כפועל זה גם לנטוש על אי בודד (המממ.....עם אדם?
!?!!
) או עבד נמלט.. פעם כתבתי פה הגדרה מלאה...לא משנההה!!! הנה התשובה. והם קראו לעצמם ככה היא הסגנון של המוזיקה שלהם הוא מעורב...לא בדיוק אדום ולא בדיוק חום..באמצע כזה..

למעלה