2 שאלות!!!

• פותח הנושא oNNi
  • פורסם בתאריך

oNNi

New member
2 שאלות!!!

1. יש לי שלושה תוכונים. 2 זכרים ונקבה. הדונגית של אחד הזכרים החלה להשתחם (מלשון חום) וקצוותיה כחולים בהירים בהירים. האם הוא נקבה?? אמנם אין להשוות לצבעה של הנקבה (שהוא חום חזק מאוד נוטה לאדמדם- אישה אמיתית!!!) אבל אני עדיין בספק כי הוא (הזכר המעורער) מנסה כל הזמן להכנס לקן של הנקבה ה"בטוחה". יש להדגיש שרק עם הנקבה, הוא לא נכנס לבד. עוד נקודה למחשבה- שני הזכרים כל הזמן מנקים אחד את השני... מה פה קורה פה??? 2. מותר להאכיל אותם בבננה???

אממ...

זה היה כחול ונהפך חום? או שזה היה ורדרד חסר צבע ומתחיל להיות כחלחל?? לגבי הבננה-וודאי שאפשר... הכל חוץ מאבוקדו שוקלד ומשקאות חריפים...

oNNi

New member
משקאות חריפים... חחח... הם מחורפנים

גם ככה... זה היה לבן וכחול ולכן לא חשבתי שהוא נקבה, עכשיו זה התחיל להשחים!

oNNi

New member
יש אבל אני לא יכולה להעלות אותה ..

נדפק הסורק וזו לא דיגיטלית...

אתה בטוח שזה חום עם כחול יחד?!?!

אוליי רק נדמה לך שאתה רואה את אחד מהם? זה נראה לי ממש מוזר... אוליי זה יובש? תסתכל עם החלק החום לא מתקלף או מיובש או משו..?

oNNi

New member
לא, אני בטוחה...

גם התוכי (שאני בטוחה עכשיו) שהוא זכר, היה בהתחלה עם דונגית ורדרדה שהפכה לאט לאט לכחול חזק! עכשיו הזכר, כביכול, שהיתה לו דונגית כחולה לבנה, הלבן הפך לחום ורוד... ולכן, עכשיו יש לו ורדרד- חום וכחול.... מה קורה פה??? אני רוצה לבנות כלוב גדול בחצר כדי ליצור עוד זוג. עכשיו אני יודעת שיש לי נקבה אחת, זכר אחד, ועוד אחד/ת שהוא לא מזוהה... מה לעשות??? לצרף עוד נקבה למקרה שזה זכר? או עוד זכר למקרה שזה נקבה? אבל אז יכול להווצר מצב של 3 זכרים ונקבה או 3 נקבות וזכר...

מורדרד לכחול זה נורמלי..

הורדרד זה של גוזל שעוד אין לו צבע..ואז כשהוא נעשה בוגר נהיה לו הצבע הכחול... אבל להפך זה מוזר... זה יכול להפוך גם מורדרד לחום.. אבל לא מכחול לחום! ז מוזר נורא...

oNNi

New member
אוקיי...

אז מה אני עושה עם זה? לקנות עוד זכר או עוד נקבה??? (זה השרשור השני ששיך רק לשתינו... שמת לב??? חחח)

ran 15

New member
במקומך...

א.הייתי לוקח את התוכי (תוכית?) ומנקה יכול ליהיות לכלוך שמסתבר ולא נוקה לי היה דבר כזה על הרוזלה אני לא יודע לגבי תוכון אם יכול לקרות ומקסימום לוקחים אותו (אותה?) לחנות ומחליפים בנקבה...דרך אגב עדיך שתי בקדבות וזכר יכול ליהיות לך שלישייה מניסיון חח זה מצחיק!.

oNNi

New member
שתי נקבות וזכר....

רצח רצח רצח... זה יגמר בלינץ!!!

למעלה