2 שאלות...

2 שאלות...

שלום לכולם!!!! קודם כל, לאלו מבינכם ששואלים את עצמם מי אני לעזאזל ומהיכן צצתי=> אני בהחלט לא חדשה בפורום (לפי דעתי אני "נמצאת" פה הרבה מעל שנה (אבל מי סופר...), אני פשוט לא ממש מרבה לפרוש פה את משנתי הרחבה אודות אלאניס, ופשוט מסתפקת בלהיכנס כל סופ"ש (צבא...
)ולבדוק מה אתם חושבים... אז בהזדמנות חגיגית זאת, רק רציתי שתדעו שאני חושבת שכולכם פה ממש אחלה אנשים, ושאני פשוט רואה חלקים קטנים מעצמי אצל כולכם...
גם לי יש ביקורת רבה על הדיסק החדש, אבל עם זאת אני כן מנסה להתרגל (הוא אצלי בסך הכל שבוע, וכבר מתחיל לקפוץ!!!$#^%
), ואני יודעת שהוא לא יהיה ה"קש ששבר את גב הגמל", כי ככל שזה נוגע לאלאניס, אני בטוחה (או יותר נכון מקווה...) שלעולם לא "ישבר" לי ממנה... (ככלות הכל, יש מספר מועט מאוד של אנשים שממש הצליחו להשפיע על חיי ולעצב אותם, ואלאניס נמצאת בטופ שבטופ...
). ולסיבה שלשמה התכנסתי פה=> יש לי שתי שאלות: 1. כבר למעלה משנתיים אני מתכתבת עם מישהי מארגנטינה, שאותה הכרתי דרך אלאניס... במכתבה האחרון אלי היא אמרה לי (או יותר, נכון כתבה לי...) שהקליפ ל- EVERYTHING למעשה מועתק מקליפ של להקה דרום אמריקאית בשם jarabe de palo או משהו כזה, ושהבחור ש'גוזר' לאלאניס את השער, הוא בעצם הסולן של הלהקה הזאת. מישהו/מישהי שמע משהו על זה, או יודע משהו מעבר??? 2. יכול להיות שאני הבנתי לא נכון, אבל ב- THIS GRUDGE יש משהו שלא כל כך מסתדר לי מבחינת המילים... לקראת סוף השיר אלאניס שרה: BUT WHO'S DONE WHINING NOW. WHO'S READY TO PUT DOWN THIS LOAD I HAVE CARRIED LONGER THAN I HAD CARED TO REMEMBER אבל הרי בתחילת השיר, היא פותחת בספירה מדוייקת של כמה זמן היא כבר "נוטרת" את הטינה הזאת: 14 YEARS 30 MINUTES 15 SECONDS I HAVE HELD THIS GRUDGE... אז או שאני לא הבנתי פה משהו
, או שאלאניס שלנו מלאה בסתירות פנימיות...
תקנו אותי אם אני טועה...
שיהיה יום טוב לכולם!

Rוית

New member
הייי טוב לראות אותך שוב../images/Emo70.gif

בקשר לשאלות שלך- הקליפ של אלאניס אכן מושפע מהקליפ של הלהקה ההיא. אלאניס אמרה שהיא ראתה את הקליפ שלהם וזה מצא חן בעיניה.. בקשר לזה שהסולן של הלהקה גוזר לה את השיער-למען האמת אין לי מושג, צריך לבדוק את זה, אבל יכול מאוד להיות שכן:) בקשר לשאלה השניה, העלת נקודה ממש ממש נכונה, שאלה טובה! סתירות פנמיות אצל אלאניס דווקא זה משהו שיכול להיות מאוד הגיוני

gggrrr

New member
this grudge

האמת מה לא ברור
השורות האחרונות הם בידיוק המשך ישיר להתחלה-בהתחלה היא מונה את הזמן ומספרת על כך שהיא לא ידעה להפסיק עם הטינה הזאת אבל בסוף היא כותבת שהיא מפסיקה לבכות וממשיכה הלאה מקווה שעזרתי

gggrrr

New member
אופס

הבנתי את התהיה הקטע שהיא סופרת ואחרי זה היא אומרת יותר מידי זמן שהיא לא יכולה ליזכור אהההההה
נראה לי שזה באמת נגיוד בכוונה

למעלה