2 שאלות:

Mahaoo

New member
2 שאלות:

1)אתמול היה לי אימון יד אחורית טוב מאוד אבל היום כואב לי השריר מאוד השאלה שלי היא האם הכאב הזה הוא דומס או שמה קריעת שריר(קראתי פה פעם שכשמרגישים את השריר "נמתח" זוהי בעצם קריעת שריר והאזור הקרוע של השריר לא יוכל להתכווץ יותר אף פעם).איך אני יכול לדעת אם השריר נקרע או שזה סתם כאב רגיל אחרי אימון(או שכאב רגיל אחרי אימון הוא גם בעצם קריעת שריר?) 2)אני עובד במכון הכושר כבר כ 10 חודשים ואני אפרט את שיטת אימון החזה שלי: לחיצת חזה:סט ראשון 65 קילו 8 חזרות(לא יכול יותר-מקסימום) סט שני 60 קילו 8 חזרות(לא יכול יותר-מקסימום) סט שלישי ירידה נוספת של 5 קילו ועוד ירידה בסט רביעי(תוך ביצוע 8 חזרות-אם לא מצליח אז עם עזרה) לאחר מכן תרגיל לחיצת חזה בשיפוע(חזה עליון) אחרי כן לחיצת חזה רגילה עם דאמבלים(בשיפוע שלילי) ולבסוף פרפר-השיטה היא אותה שיטה ירידה במשקל תוך שימור מספר החזרות האם השיטה הזאת יעילה להיפרטרופיה? אילו שיטות נוספות יש להיפרטרופיה נטו לא כוח ולא סיבולת ולא שילוב רק היפרטרופיה?

Mahaoo

New member
תודה על התשובה המאוד מספקת הזאת...

אני מודה לך מקרב לב ידידי אין כמוך יוסי(דרך אגב קראתי את המאמר הזה שנייה לפני ששלחתי ועדיין שאלתי אז כנראה שלא הבנתי(מה לעשות לא כולם גאונים) אפשר אולי הסבר נוסף???) ודרך אגב... זהו, אני רץ לרופא מעכשיו כל פעם שאני צריך לדעת משהו(לקבל תשובה למשהו-אפילו אם אין שום בעייה אצלי אני ארוץ לרופא!) אני לא יודע איך לא חשבתי על זה קודם-אתה גאון!! בקיצור אם מישהו מוכן לתת לי תשובה נורמלית אודה לכם מאוד לדעתי התשובות לא כל כך טרוויאליות

tommythecat

New member
אין בעד מה, טיפש

אתה כנראה מעדיף שאנשים יאבחנו אותך בשלט רחוק ויגידו לך מה לא בסדר בך אז הרשה לי להיות הראשון שמאבחן: אתה מפגר מדי לטובתך האישית. אל תטרח להגיב, כי אתה משעמם אותי. חירבנתי דברים יותר מעניינים ממך. יוסי

Mahaoo

New member
אני טיפש???

אני לא מאמין טומי החתול אמר לי שאני טיפש אני לא יודע מה לעשות. אולי אלך להתאבד הרי אין שום טעם לחיים שלי אחרי שבן אדם בן 29 שהשיג כל כך הרבה בחייו(יודע כל מה שצריך לדעת לגבי תזונה-ואאו אולי כשתגדל תוכל להיות דיאטנית??? ואז.....מה לעשות תצטרך בכל מקרה לענות לאנשים על השאלות שלהם(בדרך כלל אנשים שהצליחו קצת יותר ממך-לא שאפשר להשיג כל כך הרבה דברים כמוך) ולקוות שיצא להם משהו מהעצות שלך כדי שהמוניטין שלך יהיה גבוהה ואז עוד 2 אנשים יבואו אליך ואז תוכל להרווח עוד 2 שקל!!!)אמר עלי שאני טיפש.הרי זה ברור שהוא צודק וזה שמשלמים לי 5000 שקל בשבוע על כך שאני כותב תוכנית מחשב מסכנה(שלוקחת לי בערך יומיים לכתוב) בגיל 17 כמובן לא אומר כלום על יכולתי השכליות ובטח לא כלום על חשבון הבנק שלי... בפעם הבאה שתקרא למישהו טיפש תדע עם מי אתה מדבר-כי אם יצא שתגיד בטעות לאיזה ראש מאפיה טיפש מה יקרה?(אני יודע!-לא תקבל ממנו 2 שקל על העצה הדיאטנית שלך...)

ronen222

New member
לי הוא כבר קרא

כמה פעמים הומו רוצה נתפוס אותו ביחד נראה לו מאיפה הדג משתין

tommythecat

New member
רונן, תיזהר!

אתה רוצה לריב איתי? תזכור שאם תריב איתי, לא יהיה מי שיחזיק לך את הכבשה כשתהיה חרמן. יוסי עבודה מלוכלכת אבל מישהו צריך לעשות אותה

אני מסכים להחזיק לו את הכבשה

זהו! נדפקת! ואני מוכן לעשות זאת במחיר נמוך יותר, ואפילו לנסות לעזור לו לגרות את הכבשה. מה תעשה עכשיו הא?! לא תוכל יותר לסחוט אותו, האיש עם היד על הכבשה, מושחת, נמאסת! יומך יבוא, ואני אהיה שם לצחוק על מר גורלך.

ronen222

New member
סחטיין עלקום

יש!!!!!! סוף סוף משהו שלא יזיז לי אותה כל שניה ויגיד לי "תן גם לי, תן גם לי"

tommythecat

New member
רונן, אני לא צריך את הכבשה שלך

יש לי אחת משלי והיא שולחת לי פרחים יום אחרי. יוסי

tommythecat

New member
אתה צודק, אתה לא טיפש

לקרוא לך טיפש מעליב את הטיפשים באמת, אז לך תתאבד ותראה אם אני אנסה לעצור אותך. אתה בא ומנפנף לי בכל מיני בדיות ומספרים ומספר לי מה השגתי בחיים ומה לא. אתה מנסה לשחק איתי "מי הגבר", טיפש? אתה כל כך פתטי שזה פתטי. יוסי

אני כותב תוכניות אימונים

לחברים שלי, ואני עושה את זה בהתנדבות. צריך לעזור למתאמנים חדשים, ולא לנהוג כלפיהם בגסות רוח וחוסר סבלנות כפי שיוסי עושה, זה פוגע ומוריד את המוטיבציה, למעשה זה גורם לי לחשוד שיוסי מנסה לשמור על המונפולין שלו כמתאמן ולא לאפשר למתאמנים חדשים להשתפר ולהגיע אליו , לא יעזור לך יוסי, יומך יבוא וכולנו נרים יותר ממך, והיקפנו יהיה גדול משלך בהרבה.

ספיידי1

New member
חחחחחחחחחחחחחח יוסי אתה חייב לקרוא!

אתה חייב לקרוא את מה שהוא רשם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוסי נימצא פה ועונה לאנשים על שאלות ועוזר במה שהוא יכול, אבל הוא עושה את זה כדי שהם לא יגיעו לתוצאות שלו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

התשובה היא בגוף השאלה

מה עושים כשאדם קטן וחלש מאיתנו מעצבן אותנו? אגב, אני כלל לא בטוח שאני גדול וחזק ממך.

tommythecat

New member
ברור שכן

אתה הרי בונה תוכניות לחברים שלך, ואני רק מבקש מרמי שיבנה לי תוכניות. אין ספק בכלל שאתה יותר חזק ומבין הרבה יותר ממני. יוסי

ספיידי1

New member
מה אתה משחק אותה בפוזה?!

בתור אחד שמבין הרבה במחשבים, לכתוב תוכנית מחשב זה לא הדבר הכי קשה בעולם, אם יש לך את הידע וקצת שכל אתה יכול לכתוב... זה שמשלמים לך כמה שמשלמים לך זה כבר קשור לזה שהחברה מפגרת וחושבת שזה הדבר הכי מסובך בעולם לכתוב איזה תוכנית מפגרת... ואיפה הקשר בין חשבון הבנק שלך לבין זה שיוסי קרא לך טיפש? אם לדעתך יש קשר.. אני מחזק את דיברי יוסי... בכל מקרה, תשים לב שיוסי כתב הודעה וניסה לעזור לך ואתה מצד שני במקום לרשום: תודה, אבל אני רוצה עוד חוות דעת, או עצות אחרות או משהו... ישק תקפת אותו... בכל מקרה, תיהיה בריא, זה מה שחשוב, אבל אל תזיין תשכל ותנפנף בשטויות שאתה חושב שהשגת בחיים....

אתה מבין במחשבים?

מה זה snmp? הא?! ולעצב תוכנה רקורסיבית שמנהלת חניון (בצורה של רשומה בעלת שני שדות - האחד מערך-מחסנית והשני מטיפוס שלם) אתה יכול?! כי אני צריך לשיעורי בית. תודה. אני אגב ממליץ לשנות את נושא הפורום ל"חדרי כושר ומחשבים".

למעלה