2 שאלות:

ספיידי1

New member
אמממ

בוא נתחיל מזה שאני לא חייב לך שום הסבר או הוכחה שאני מבין או לא מבין. בכל מקרה SNMP זה Simple Network Management Protocol. זה פרוטוקול שנותן לך סטטיסטיקה ממחשב אחד למחשב אחר. אני לאימשיך לפרט כי זה לא מעניין פה בטח אף אחד. על כל פנים, אם אני יכול לכתוב את התוכנית הזאת או לא זה לא רלוונטי כי מה שאנחנו מנסים להגיד פה זה שאתה טיפש בגלל צורת החשיבה שלך ולא בגלל מה שאתה בונה! זה שאתה יודע כמה שפות לא הופך אותך לגאון... בזה סיימתי את הדיון שלי איתך, ואני לא מתכוון להגיב יותר.
 
יפה מאוד

דווקא אותי זה מאוד מעניין, אני אשמח לשמוע ממך הרצאה בנושא בהזדמנות. אגב, אני לא מר mahaho שהתחיל את הדיון הזה, אני בסה"כ עובר אורח פרובקטיבי. ואני יודע 3 שפות ברמה של שפת אם - עברית, רומנית ואנגלית, צרפתית ברמה נמוכה ורוסית ברמה של קללות, ואני לא חושב שזה הופך אותי לגאון.
 

ספיידי1

New member
בונא אתה ממש ממש ממש מפגר!!!

א. מעניין אותך לשמוע הרצאה? תשלם לי 5000 שקל לשעה אני יעשה לך הרצאה! הרי אתה עד כדי כך מליין לא? וכמובן שזה גם הופך אותך לחכם!! לא? ב. מה הקשר לכמה שפות אתה יודע?!?!?! שיואוווווו אני משתגע פה!!! וואו! אתה יודע עיברית!(כי אתה חי בישראל!) יודע אנגלית(כי לומדים את זה בכל ביה"ס!!!!) ורומנית(כי גרת שם או לא אכפת לי מה!) וצרפתית כי גם לומדים בביה"ס! ורוסית קללות כי כל בנאדם שני בטח בביה"ס שלך מקלל ברוסית וחושב שהוא מצחיק!! וואו אתה ממש גאון!!! אבל אתה יותר מפגר מ"גאון" אם אתה חושב שזה הופך אותך לחכם ואל תגיד לי שזה לא הייתה הכוונה שלך כי אחרת איזה עוד סיבה יש לך פתאום באמצע פורום חדרי כושר לסטות מהנשוא עד כדי כך בשביל לספר לנו(כאילו שזה מעניין אותנו) כמה שפות לעזזל אתה יודע<?!??! אתה פשוט טיפש! אין לי מה להוסיף... וכל תגובה שלך תיהיה יותר מיותרת מהקודמת! אתה רק עושה צחוק מעצמך... חבל שאתה לא קולט
 
משעשע

משעשע שאתה מתייחס אלי ברצינות, משעשע שאתה לא מבין את הסרקזם ובעיקר משעשע שאתה מתנסח בעילגות כבדה. תודה לך.
 
ואם עדין לא שמת לב

לא אני טענתי שאני עושה 5000 ש"ח על כל תוכנה או משהו כזה. אני נמצא במצב פיננסי קשה וכותב תוכניות חינם למורה שלי למחשבים.
 

tommythecat

New member
המונח רקורסיה במילון

רקורסיה: עיין ערך רקורסיה. יוסי הא הא הא
 

tommythecat

New member
מה אלכס, גם אתה מבין במחשבים

ועושה 5000 ש"ח לשעה? יוסי למה רק אני לא מבין כלום במחשבים
 

אלי ו.

New member
מילא שאתה לא מבין במחשבים

במקום העבודה שלך אף אחד לא מבין במחשבים!
 

tommythecat

New member
אאוץ' ../images/Emo67.gif

אלי זו היתה מכה מתחת לחגורה!
יוסי סוף סוף מישהו מצליח לרדת עלי
 

אלי ו.

New member
לא ירדתי עליך ישירות

אלא על החברה שמעסיקה אותך, ואני תקוע כבר שבועיים עם באגים שיצרו אצלכם. אגב, בקישור שהבאתי אתמול יש הרבה הודעות של החבר שלך, לייל.
 

tommythecat

New member
אנחנו? באגים? אתה בטוח?

הסתכלתי כבר אתמול על הקישור ששלחת וראיתי שלייל מככב שם (ובצדק). יוסי רד, רד חופשי
 

tommythecat

New member
אני מעדיף שלא

כי אז כולם ידעו שאני סתם טיפש שרוצה להיות תזונאי ולקבל נדבות מגאונים כמו Mahaoo שעושה 5000 ש"ח ביום (וזה בלי להחשיב את הכסף שהוא עושה מלרדת לרונן). יוסי אני כתבתי daemons ל Solaris כש Mahaoo עוד ניסה למצוא איך מוחקים את הקישורים לאתרי פורנו הומוסקסואלי מההיסטוריה של הדפדפן.
 
מה סולאריס?

אתה עוד במערכות ההפעלה הפרמיטיביות של לינוקס? תעבור למייקרוסופט כבר! אגב, איך מוחקים אתרי פורנו (לאו דווקא הומוסקסואלים) מהחיפוש בגוגול? (אין שם אפשרות של פרג' סרצ'ס).
 

alexkagn

New member
יוסי!

הודות לך ולדברי וינסטון סמית אני מתפקע מצחוק כבר כמה דקות חחחחחחחחחחחח Keep it up!
 
למעלה