2 שאלות

yuvalmy

New member
2 שאלות

אני יודע שהשאלות קצת דביליות, אבל אני מנסה ללמוד... 1. יש לי דיגיטלית- ניקון 4300 אני משתמש בכרטיס של 128 מ"ב הבעיה- לוקח למצלמה הרבה זמן לשמור את התמונה- כלומר בין לחיצה אחת ללחיצה שניה יכול לקחת לפעמים כ- 10 שניות. יש דרך לשפר את המהירות? 2. מופיעים לי מספרים על המסך עם האות f לידם. למשל- f2.8 מה זה אומר? יש אפשרות לשנות את זה, איך השינוי משפיע על התמונה? תודה מראש

תשובות

1.לשיפור מהירות:חצי לחיצה - לנעול פוקוס וללחוץ רק ברגע המתאים.זה מקצר בחצי את זמן התגובה. בין תמונה לתמונה - חלעבור לצילום ברצף - בטח יש משהו בתפריט 2.המספר אומר מפתח העדשה הגדול ביותר-ואפשר לשנות על ידי התוכנית הידנית המלאה,אם יש כזו או תוכנית חצי אוטומטית של שינוי צמצם בלבד - והמצלמה משנה את היתר.ככה עושים רוב הצלמים. המצלמה עושה זאת באופן אוטומטי - בתכניות האוטומטיות - לפי תיכנותים מוכנים מראש.

הוא פועל בתיאום עם מהירות הסגר

ליצירת חשיפה נכונה של התמונה.האפקט העיקרי הוא שליטה על עומק השדה - כלומר כמה אחוז מהתמונה יהיו בפוקוס מלא וכמה לא.

yuv3

New member
שאלה בקשר לזה

אני קניתי קנון A70 אבל כמעט קינתי מינולטה s414. עכשיו העדשה של המינולטה היא f3.0-f3.6 ושל קנון f2.8-f4.9. איזו עדשה יותר טובה? והאם עשיתי החלטה נכונה למרות שהמינולטה היא 4 מ"פ וזום אופטי X4?

תעשה חיפוש כאן בפורום

או פשוט תשווה זו מול זו בטבלה באתר של www.dpreview.com . ההבדלים יקפצו לך מול העיניים. חוו"ד שקראתי באינטרנט לגבי הקנון רובן טענו ל'פוקוס רך'.מה זה? לא ברור לי,אבל גם חשוד בעיני.בזמנו התרשמתי לטובה ממה שמציעה המינולטה- כבר לא זוכרת - יש המון דגמים בשוק היום.

למעלה