2 שאלות

asd32

New member
2 שאלות

בזמן האחרון התחלתי יותר ויותר לעקוב ויש לי 2 שאלות : 1 ) האם מתוכנן עוד סרט בנוסף לנמסיס ? 2 ) אפשר בבקשה הסבר קצר על הסרטים של הדור הבא ? כי ניראה לי שראיתי את כולם אבל אני לא בטוח . תודה בכל מקרה

HyperNovA

New member
אוקיי אז ככה,

בזמנו נאמר שזה כנראה הסרט האחרון של הדור הבא, ואפילו פטריק סטיוארט הכריז כי זה הסרט ST האחרון שלו. לעומת זאת נשמעו קולות שאם לסרט תהייה הצלחה אדירה אז תהייה אפשרות לעוד סרט בסידרה... לצערנו הסרט נחל כישלון בעולם, נקטל קשות ואף לא שודר בישראל בבתי הקולנוע. בקשר לסרטים אני אכתוב עוד הודעות מאוחר יותר כי אני חייב לזוז...

tw1975

New member
2 תשובות

אז כמו שנאמר,כרגע לא מתוכננים סרטים נוספים
לדור הבא היו 3 סרטים : The first contact שמספר על הBorg שחוזרים בזמן ואית גם האנטרפרייז... Insurrection מספר על המאבק על כוכב עם "מעיין נעורים" Nemesis עם פיקארד וה"קלון" שלו עם התכונות השליליות...אז זהו זה,הסבר מקוצר בהחלט

HyperNovA

New member
שכחת את GENERATIONS !

תיקון ! לדור הבא היו 4 סרטים, הסרט הראשון שלהם היה GENERATIONS שסיפר את סיפורו של אדם שנתקע בתוך ה NEXSOS, ורצה לחזור אליו ע"י הרס של כוכב. בסרט הזה גם נהרסת האנטרפרייז D ע"י קלינגונים שחוטפים את ג'ורדי וע"י כך מגלים את תדירות המגנים של האנטרפרייז.

tw1975

New member
הממ...

זה כזה סרט של חצי חצי... עם קירק ופיקארד...ok,רבע ושלושת רבעי
,בכל מקרה לא TNG Pure...אבל אתה צודק

Sefy

New member
לאור ההצלחה המסחררת של נמסיס ../images/Emo6.gif

רוב הסיכויים שריק ברמן וברנון ברגה הצליחו ללכת לאן שאף אחד אחד לא הצליח, להריסה טוטאלית ומוחלטת של עולם מסע בין כוכבים. לפני צאת הכישלון לקולנוע ריק ברמן השוויץ ואמר שהוא מופה הצלחה מדהימה ותמיד יהיו סרטים נוספים, אחרי שהוא הבין את הרמז שהסרט כישלון מוחץ, הוא הכריז שאין לדעת מה מצב של סטאר טרק יותר והם לא בטוחים בקשר לסרט נוסף. דעה אישית, תמיד יהיו סרטי מס"ב, אבל יש לי מין הרגשה שריק ברמן לא יהיה אחראי למשך עוד הרבה זמן, לפחות לא אם האנשים ב Viacom יקלטו את הרמז שהוא הרס אמ מה שהכניס להם הכי הרבה כסף.

asd32

New member
תודה לכולם

מסתבר שכן ראיתי את כל הסרטים אבל יש עוד הרבה פרקים בסידרה שלא ראיתי אז אני בתהליכי השלמה של הדרור הבא אחרי שראיתי את DS9 בטלוויזיה ואת אנטרפרייז במחשב

למעלה