2 שאלות

102lior

New member
2 שאלות

1. איזה מכות היה? משהו רציני או כזה מכות של כיף בין חבר'ה 2. מה זה לעזאזל דימה ספרקטור (במבטא רוסי)???

2 תשובות

1. מכות של חבר'ה, למרות שהיו רגעים שהייתי בטוחה שהקומה שלי תתפרק(קומה? סתם עליית גג...) 2. דימה ספקטור, הוא אחראי צופי אש של הרצלייה

Max M

New member
טעות

דימה ספקטור, הוא אחראי צופי אש של פתח-תקווה

Itai 2003

New member
תשובה

1. לא היה מכות רציני רק הראנו לפתח תקווה מי הצופים השולטים הם חשבו שהם חזקים הם נפלו בלי הפסקה מהקיאקים ואכלו מכות באכסניה אבל הכל היה בצחוק!!!! 2. זה בדיחה של הצופים שלנו מהרצליה!!!!!

היא לא מדברת על מכות תאכסניה היה

מכות במסיבה ואני לא יודע ולא שמעתי על זה ודרך אגב אני אחראי צופים של הרצליה זה בחתימה שלי לא רואים!!! דימה מסוגל להסתגל לאנשים כמו ספי ואשר וגבי ותומר רק אנשים עם כבוד יכולים נכון ספי!!

venom17

New member
אחשלי

1 לא רציני אבל הצופים של ירקון קיבלו בראש 2 ודימה ספרקטור (במבטא רוסי של אישש ק.ג.ב לשעבר , שהיה סוכן כפול בשטאזי הגרמני ולארץ הוא חתר בספינה של עבדים אך כשהוא גילה שהטורקים שלטו בארץ למצרים הוא חזר , הוא רכב לפלשתינה על חמור תלת מימדי הוא הגיע לראש פינה במסווה של גזר גמדי ) והוא האחראי צופים הנערץ של ירקון הלא הוא דימה ספקטור

102lior

New member
חחחחחחחחחחחחחח........הבנתי

חבל שאני לא הייתי בטיול. ראשון גם הייתה מצטרפת לקטלה היינו מעלימים אותכם. הקרנפים כמו שלנו עוד לא פגשתם בן אלעד רז רועי ויואב......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הלו הלו עד יואב

למרות מי שיוצא עם יואב יוצא עם כאב ראש
חחחחח .. אבל הוא נשמה טובה .

למעלה