באותה הזדמנות... גם אני אגיד שלום כי לא בדיוק הצגתי את עצמי אלא ישר התחלתי לשאול שאלות נעים מאוד
א אורלי1010 New member 24/7/03 #16 באותה הזדמנות... גם אני אגיד שלום כי לא בדיוק הצגתי את עצמי אלא ישר התחלתי לשאול שאלות נעים מאוד
B Blizzard Beach New member 26/7/03 #51 ברוכות הבאות../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif../images/Emo24.gif *באיחור של יומיים* אני נעה... ובלה . הטפטים מדהימים במויחד זה של לורן .
ברוכות הבאות../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif../images/Emo24.gif *באיחור של יומיים* אני נעה... ובלה . הטפטים מדהימים במויחד זה של לורן .
T The Pink Dragon New member 24/7/03 #17 ברוכה הבאה איה! אמממ... היי. רובנו בנות. יש בן אחד. והוא לא כאן הרבה כי כרגע הוא אצל סבא וסבתא שלו בירושלים... אמממ... תהני!
ברוכה הבאה איה! אמממ... היי. רובנו בנות. יש בן אחד. והוא לא כאן הרבה כי כרגע הוא אצל סבא וסבתא שלו בירושלים... אמממ... תהני!
A ayaliar Well-known member 25/7/03 #23 תודה לכולם../images/Emo140.gif יש לכם חוקים ספציפים לגבי תמונות? כאילו אם אני רוצה לצרף תמונה להודעה...זה מותר? כי ראיתי שיש לכם שרשורי תמונות מוגדרים מראש
תודה לכולם../images/Emo140.gif יש לכם חוקים ספציפים לגבי תמונות? כאילו אם אני רוצה לצרף תמונה להודעה...זה מותר? כי ראיתי שיש לכם שרשורי תמונות מוגדרים מראש
מ מ כ ו ש פ ת New member 25/7/03 #24 כל ימי שלישי- שרשור תמונות. יפה, את כבר אחת מאיתנו אבל את יכולה לפתוח עכשיו כי.. דיי שכחתי ביום שלישי
כל ימי שלישי- שרשור תמונות. יפה, את כבר אחת מאיתנו אבל את יכולה לפתוח עכשיו כי.. דיי שכחתי ביום שלישי
מ מ כ ו ש פ ת New member 25/7/03 #30 ../images/Emo6.gif בבקשה. הייתי אומרת "ווקשע" אבל אולי את לא מכירה אותנו כל כך טוב