2 שאלות

gali383

New member
2 שאלות

שלום 2 שאלות לגבי רישום בכרטיס חדש איך אני יוצרת שם מודגש ? איך אני יוצרת שם מנוקד ? אם שם המשתמש שלי כבר תפוס, האם אני יכולה ליצור שם זהה רק מודגש או מנוקד ? תודה מראש גלי

דRדכוסי

New member
3 תשובות

1) לא כל כך הבנתי את כוונתך כשאמרת "שם מודגש" אם הכוונה למודגש בשחור, זה בלתי אפשרי, פשוט את רואה את הכינוי שלך מודגש רק כאשר את נמצאת בתוך שם המשתמש! (לא הבנת? גמני לא ממש, חכי להסבר של מישהו אחר) 2)שם מנוקד: שם מנוקד זה כמו לנקד כל דבר במחשב וזו הדרך: כתיבת המילה, לדוגמא: "ילד" עכשיו, איך מנקדים? הולכים אחרי האות שאותה רוצים לנקד לוחצים על מקש הCaps Lock מוודאים שהנורה שלו בצד ימין של המקלדת דלוקה, לוחצים על Shift תוך כדי לחיצה על Shift לוחצים על הסימנים שבחלקה העליון של המקלדת (הסימנים:1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,-,=,\) כל סימן זה ניקוד שונה, לדוגמא Caps Lock + Shift + 1 יוצר את הניקוד: "ֱ" 3)א) ראי תשובה מספר 1 ב) בקשר לאותו שם משתמש רק מנוקד: ניראה לי שזה אפשרי, אני לא בטוח אבל את יכולה לנסות, אם זה לא הולך פשוט תעשי אותו שם משתמש רק עם נקודה או פסיק בסוף, זה בטוח יתקבל (אם תעשי כינוי מנוקד/נקודה/פסיק לא תוכלי להכנס עם אותו כינוי לצ´אט, מהסיבה שהצ´אט לא מכיר בתווים האלו) עזרתי?

למעלה