2 שאלות

elknetld2kil

New member
2 שאלות

1. אתם מחשיבים את Something Corporate בתור פאנק (להקה מצויינת)? 2. איזה להקות חתומות ב- Drive Thru?

ב.ן.נ.ת.ן

New member
2 תשובות

משהו קולקטיבי הם אחלה להקה, אני אישית לא התחברתי לכל הדיסק שלהם אבל חובה בכל מחשב השיר שלהם Konstantine, שיר ענק. ולא הייתי מגדיר אותם בתור פאנק, הם נוטים מאד לאימו למה שלא תלך לאתר של חברת התקליטים? אבל בגלל שאתה עצלן allister, benjamins, fenix tx, finch, midtown, the movielife, homegrown, rx bandits, the starting line, Something Corporate

elknetld2kil

New member
אני עייף

ישנתי שעתיים בלילה ועוד אני צריך לראות את הסרט עם טום גרין (Freddy Got Fingered) עוד מעט בDVD. לילה טוב לכם...

peart

New member
:(

אתה ממש מיסכן. אפשר להתחלף איתך ? דא חרא של סרט,לא?

ב.ן.נ.ת.ן

New member
רחמים

אני הולך להתרים מדלת לדלת למענך ובאמת חרא של סרט תום גרין לא משהו מצחיק הוא דיי גרוע אפילו לעומת זאת הסרט של ג´קאס זה הדבר הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי כאילו, החצי הראשון שלו, לקראת הסוף זה מתקלקל אבל ההתחלה... אורגזמית ! (ארגזמו זה גם סרט טוב)

lithium1914

New member
המממם.

גם אני לא כ"כ אוהב את טום גרין, אבל יש לו קטעים פשוט אדירים!! קטע אחד מעולה היה עם האיש היעני-אינדיאני שהוא הלך אליו. אבל בדרן אחד שאני ממש אוהב זה אנדי דיק. למרות שהוא די חרא של בנאדם רוב הזמן, יש לו קטעים קורעים. הרבה יותר מג´קאס (שאני גם ממש אוהב) ומטום גרין. מומלץ

למה...

freddy got fingered היה אחד המטורפים שראיתי וגם jackass, הקטע הכי מגעיל בג´קאס היה שאיזה אחד דחף מכונית בתוך קונדום לתוך התחת שלו

pikitup

New member
דרייב ט´רו

שתי להקות מאוד מומלצות משם : RX Bandits Home Grown (הדיסק הראשון)

למעלה