2 שאלות:

2 שאלות:

1. איך זה שמוזה לא כותבת פה???????????????? 2. מה אתם חושבים על מה שהיה עם דודו טופז ואוררה?????????

tairon

New member
אוהב לענות על שאלות...

1. מוזה יכולה לכתוב כאן .. למעשה היא מוזמנת כמו כולם להשתתף בכתיבה.. יש לה יכולת מרשימה בכתיבה ואני בטוח מעל לכל ספק שהיא תוכל לתרום גם פה... אבל זה שיקול בלעדי שלה ... 2. דודו טופז רבות יסופר יפואר.. והאמת שלא ראיתי מודה לא רואה טי וי לא פיספסתי כלום .. אולי עוד רגע חרמני של טופז שככל הנראה שנה הבא יטיסו אותו... ויאמרו לו שאיןןןןןןן זמןןןןן לחרמנה ליצלן בערוץ 2 בון וויאג דודינקה {משום מה לא דואג לו!}

גמני מתה על שאלות../images/Emo3.gif

1- תשאלי אותה, אני בטוחה שתקבלי אחלה תשובית. 2- אני חושבת שזה היה דיי מגעיל, חסר כבוד לחלוטין זה תוכנית טלויזיה , לא ממש רחוב, לא ממש מאחורי הקלעים קצת כבוד לבני אדם ולאישה באשר היא, משהו שאין לו הוא לא ממש חושב, דיי אימפולסיבי,ואולו אפילו מטריד. זה כבר היא אמורה לומר. אבל בתכלס במילה אחת-- בעעע.

האמת היא שאני ממש הזדעזעתי,

ולדעתי היא הייתה צריכה באותו רגע לקום וללכת, ולא להמשיך בקטע של: ההצגה חייבת להמשך"......., והיא הייתה עושה שירות ענק לנשים, לגבי הטרדות שהגברים, (לא כולם כמובן), מרשים לעצמם. זה היה כל כך מביש! ומה שיותר מביש זה שהוא אומר שהוא מתבייש לא על מה שהוא עשה, אלא על כך שיש בארץ אנשים חסרי הומור וחסרי פתיחות......... ציטוט שלו. אני כמעט משוכנעת שכשהיא תגיע חזרה הבייתה, לחו"ל, יהיה לה מה לומר לגבי זה, ואני משוכנעת שהיא לא תעביר את זה כמשהו קליל... וחבל שהיא עושה לו הנחות בקטע הזה. היא יכלה לקחת את הדפקט, ולהפוך אותו לאפקט ענק!!! בעיניי היא פיספסה את המומנטום. חבל!!!

מה קרה לכן, יא איתכן

לגבי השאלה הראשוניה אין לי שמצ.. ולגבי דודו, נו מה בסך הכל קרה, עוד קטע רדוד מה לא מכירים את דודו, פעם לפני רבות שנים, היה לו כמה דברים על רמה ומאז.... אבל, בעולם הבידור דברים כאלו קורים, וטוב שאוררה לא לקחה אותו ברצינות. אז למה שאנו ניקח...

למעלה