2 שאלות

ענבלית16

New member
2 שאלות

היי לכולן, בתוך ימי ההמתנה ומשתגעת :) 2 שאלות: 1. אני לא מבינה למה לא ניתן לבצע בדיקת דם ביום ה-11? בהריון שבו הייתה לי תשובה חיובית הייתה תוצאה יפה ביום ה-11, וקראתי, מתשובות של רופאים באינטרנט, שאוביטרל מתפוגג בערך בין 7-10 ימים. 2. איך אתן מתמודדות עם התשובה ביום העבודה? אני מבקשת לצאת מוקדם... לא נעים לי אבל מרגישה שקשה לי לחכות לסוף היום ומצד שני לא רוצה להתמודד עם זה במהלך יום העבודה. תודה ובהצלחה לכולן!

PAND76

New member
לגבי תשובה ביום העבודה

אני דווקא הייתי נשארת, כדי להיות עסוקה. אח"כ, הייתי הולכת לשיעור התעמלות דינאמי. כזה שמתאמצים ומזיעים בו הרבה. האנדורפינים שזה משחרר לגוף, קצת עוזרים למתן את הבעסא. ובערב, בוכה קצת עם הבעלול ומתנחמת בזרועותיו. העצב הוא כמו עננה. אחרי זמן מה, הוא פשוט שט מעלייך.

יש פה כאלה, שמעדיפות לעשות בדיקה ביתית שתצא אפילו שלילית, כדי לרכך את המכה שעשויה לבוא אחרי בדיקת הדם. זה עוד טיפ מוצלח לדעתי.
לגבי האוביטרל? אני אישית לוקחת גם לפני טיפול וגם אחרי טיפול, לכן אני מעדיפה להמתין 12 יום שהם המקסימאליים לאוביטרל להתפוגג. ככה או ככה - זה משגע בכל מקרה.

בהצלחה ובידיים מלאות בע"ה, בקרוב.

.

היא321

New member
יום 11

אפשר ביום 11 לדעת. מחכים ליום 12 בשביל הפרוטוקול מה שנקרא, כדי לא להנזף על ידי רופא.
ואני מאלה שריככו את המכה על ידי בדיקות ביתיות לפני

למעלה