2 שאלות

קרנוש272

New member
2 שאלות

1. אחרי תספורת ופן שמתי לב שספרים שמים ספריי לשיער על מנת לשמור על הברק הרכות שלו .האם מדובר בספרי סיליקון ? ומה שזה לא יהיה , האם ניתן לרכוש את זה בסופרים וחנויות של קוסמטיקה וקרמים?

2. כאשר אני עושה סלסול באמצעות מסלסל ביתיי (כדוגמת בייביליס), באיזה חומר מומלץ להשתמש על מנת שהסלסול יחזיק הרבה זמן ולא יפול?

היי קרנוש

אחרי תספורת ופן במספרה שמים באמת ספריי סיליקון... ניתן גם להשים רק טיפות סיליקון לקבל את האפקט. ניתן להשיג את המוצרים הללו גם בסופרים וגם בחנויות שמתמחות בזה... השאלה היא כמה את מוכנה להשקיע מבחינת כספית. ברגע שאני אדע אוכל להנחות אותך יותר טוב.
בשביל שהסלסול יחזיק והשיער יקבל את הכובד והנפח הדרוש לבייביליס משתמשים במוס. גם את זה ניתן להשיג בחניות שונות ושוב תלוי כמה את מוכנה להשקיע מבחינה כללית

קרנוש272

New member
השקעה כלכלית.

אני מעדיפה בעיקרון פתרונות חיסכון ואיכות. אבל לא יותר מידי יקר.

תראי

ניתן למצוא מוצרים טובים גם בסופר פארם. יש לנטורל פורמולה ליין טוב של מוצרים לשיער. לפנטן כרגע יצא ליין חדש לגמריי של מוצרים לשיער הכולל גם קרם לחות לתלתלים וגם מוסים... כל המוצרים של פנטן ניתן להשיג ב - 20 שקל. הקרמים הללו יעילים אצל חלק מהאנשים יותר מאשר אצל אנשים אחרים תלוי כמה התעסקת עם השיער לבדך. אבל הכל עניין של מזל ויכול להיות שדווקא תהיי מרוצה. באופן כללי הליין החדש של פנטן בעל ריח טוב, נספג היטב בשיער ולא מכביד עליו.
בנוגע לספריי של השיער אני מעדיפה את הספריי של לוריאל אלנט, ניתן להשיג אותו או ב - 20 או ב - 30 שקל. תלוי כמובן היכן את קונה אותו. הספריי לא מקשה את השיער בעל ריח מאוד נעים ועוזר לקבע את התסרוקת. ממליצה מכל הלב. אם יש לך עוד שאלות אשמח אם תפני אליי

למעלה