hollypop girl
New member
2 שאלות
-כי מזמן לא היו לנו דיונים ושאלות.
*למה וולדמורט היה מוכן לחוס על חייה של לילי?
קודם כל היא בוצדמית=זבל אנושי, מגיע לה למות.
דבר שני היא קשורה לפוטרים ותרצה נקמה על בעלה ובנה.
אני מבינה שוולדמורט סוג של הודה לסנייפ על כך שהעביר לו את המידע על הנבואה אבל הדבר הנכון לעשות
היה לשכנע את סנייפ שאין לו מה לעשות עם אישה כמו לילי, שהיא לא ראויה לו ושהוא בעצם עושה לסנייפ טובה
בכך שהוא הורג אותה (לא תהיה לו יותר סיבה לחשוב עליה אם היא תהיה מתה).
**בספר השלישי סיריוס אומר שפיטר פחד לא הצטרף לצד הטוב (למה? הרי סיריוס הוא הבוגד,
זה שהוא יסתובב עם החבר'ה הטובים רק יחזק את המעמד שלו) ולא לאוכלי המוות (כי הוא פחד שהם יאשימו
אותו במותו של וולדמורט, כי המידע הגיע ממנו).
אבל האדם שאותו היה צריך להאשים באמת היה סנייפ הוא זה שמסר את המידע על הנבואה (שכידוע היה
לא מדויק) ובעקבות דבריו וולדמורט ניסה להרוג את הארי. אבל לא מסופר לנו שאוכלי המוות הלכו לסנייפ
לנקם על מות אדונם (חוץ מיחס עוין מבלה בספר השישי שכניראה נבא מקנאה שהיא כבר לא המשרתת האהובה
על וולדמורט)
-אני וניסוח-טוב לא הולכים היום ביחד
-כי מזמן לא היו לנו דיונים ושאלות.
*למה וולדמורט היה מוכן לחוס על חייה של לילי?
קודם כל היא בוצדמית=זבל אנושי, מגיע לה למות.
דבר שני היא קשורה לפוטרים ותרצה נקמה על בעלה ובנה.
אני מבינה שוולדמורט סוג של הודה לסנייפ על כך שהעביר לו את המידע על הנבואה אבל הדבר הנכון לעשות
היה לשכנע את סנייפ שאין לו מה לעשות עם אישה כמו לילי, שהיא לא ראויה לו ושהוא בעצם עושה לסנייפ טובה
בכך שהוא הורג אותה (לא תהיה לו יותר סיבה לחשוב עליה אם היא תהיה מתה).
**בספר השלישי סיריוס אומר שפיטר פחד לא הצטרף לצד הטוב (למה? הרי סיריוס הוא הבוגד,
זה שהוא יסתובב עם החבר'ה הטובים רק יחזק את המעמד שלו) ולא לאוכלי המוות (כי הוא פחד שהם יאשימו
אותו במותו של וולדמורט, כי המידע הגיע ממנו).
אבל האדם שאותו היה צריך להאשים באמת היה סנייפ הוא זה שמסר את המידע על הנבואה (שכידוע היה
לא מדויק) ובעקבות דבריו וולדמורט ניסה להרוג את הארי. אבל לא מסופר לנו שאוכלי המוות הלכו לסנייפ
לנקם על מות אדונם (חוץ מיחס עוין מבלה בספר השישי שכניראה נבא מקנאה שהיא כבר לא המשרתת האהובה
על וולדמורט)
-אני וניסוח-טוב לא הולכים היום ביחד