2 שאלות

newKiticat

New member
2 שאלות

נניח ומישהי מעוניינת לעשות בוק- סט צילומים, אבל רק בשביל עצמה. אין לה שאיפה להציג את זה בתור בוק עבודה.... אז כמה דבר כזה עולה? (אנחנו שוקלות לקנות מתנה כזו לחברה.... ) ושנית, וזה כבר בשבילי- מה הסטנדרטים בשביל דוגמנות במידות גדולות? מה זה בכלל מידה גדולה? (ברור לי שזה לא מידה 52....), מידה 42 על 1.75 זה מידה גדולה? או גדולה מדי? ואיזה סוכניות מחזיקות דוגמניות כאלה? (ולא, אין לי כוונה להתפרנס מזה.... רק לבדוק את התחום...)

nnoooni

New member
אוקיי

אני לא מוסמכת לענות לך אבל אני יכולה לשער. בוק עולה כמה אלפי שקלים, וזה תלוי בצלם כמה הוא וותיק ונחשב בתחום, זה גם תלוי כמה וריאציות כמה סטים ואם הבוק הוא בתוך סטודיו\ צילום בחוץ..יש פה שפע צלמים טובים ומוכשרים את יכולה להתייעץ איתם:) ואני יודעת בוודאות שסוכנות אימג' עובדת עם דוגמניות-מידות-גדולות אבל אני משוכנעת שיש עוד סוכנויות..כנסי לאתר של הסוכנות ותבררי, את בכלל יכולה לחפש הכל באינטרנט את יודעת
וכן, מידה 42 על 1.75 נחשב לדוגמנית מידות גדולות לדעתי, והשיפוט רק ע"פ נתונים כתובים ולא ע"פ תמונות- שהרי זה מה שבאמת קובע. מקווה שעזרתי קצת.

בוק יכול לנוע

בין כמה מאות בודדים של שקלים ועד 2,3 אלף. אם חברה שלך לא דוגמנית ואני מניח שהיא לא אז אין לה צורך במשהו יותר מדי מקצועי.

עמי1986

New member
.....

כשאנחנו מדברים על סכומים של 2 3 אלף אנחנו מדברים על בוק מקצועי כולל איפור וסטיילינג נכון?

עמי1986

New member
תלוי עם מי אה?

אם זה איתך דורון לפי דעתי צריך לשלם תוספת על דברים אחרים כמו: הומור וכאלה ;)

למעלה