2 שאלות :)

הדסי 26

New member
2 שאלות :)

אחיותיי ואחיי היקרים... אני פונה אל הלב שלכם :) מי אני בכלל? סך הכל יהודיה שרוצה לעבוד את השם בשמחה ולהתחזק ולהגיע לעוד הופעה של עמיר בניון :) אך התקציב התקציב... אז ורד... מה המחיר הכי זול שהפורום יכול לארגן למחר? וכולם... האם מישהו מגיע מחיפה? תזכו כולכם למצוות הדסי.

הדסי היקרה.. מצווה להשקיע כל סכום..

לאדם מדהים כמו עמיר.. אל תשכחי שאנחנו ורק אנחנו נותנים לו את הכלים ואת הכוח והמוטיבציה להביא לנו תמיד חומרים חדשים ומרגשים.. תוציאי את זה בכיף, לי אישית זה יותר זול מפגישה עם הפסיכולוג שלי, ומשפיע הרבה יותר.. /tapuzforum/images/emo6.gif

משה 777

New member
לגרוש

לגרוש חתיך(למרות שאם הייתה חתיך לא נירא לי שהייתה גרוש אבל לא משנה) היא לא אמרה שלא מגיע לעמיר כל שקל היא בסך הכל אמרה שהמצב שלה לא מי יודע מה וקצת קשה לה להשקיע על כרטיס אני בטוח שהיא השקיע כבר כמה פעמים כסף לכרטיס להופעה ואני גם בטוח שעם עמיר היה קורא תהודעה שלך היית מקבלת הזמנה. נ.ב לכי תמלאי לוטו יש לי הרגשה שאת זוכה

ו ר ד ב

New member
צר לי אבל אין מוזלים בכלל.

ולפי מה שהבנתי גם אין כרטיסים במחיר מלא...

משה חפץ

New member
הדסי...

לא נורא אחותי היקרה גם אני באותה הסירה. כל שנותר הוא שקל שקל לאסוף ונוכל גם אנו לראותו לבסוף... ב-ה-צ-ל-ח-ה!

הדסי 26

New member
תודה לכולם

אז ככה גרוש ברוררררררררררררררר שעמיר שווה כל שקל וגם אם זו לא היתה מצווה היינו מקיימים זאת, ודרך אגב אני פה לפניך חחחח אז תאמין לי שאני יודעת את זה יופי :) ואגב - אני מכירה גרושים ממש יפים מבפנים ומבחוץ ואני בטוחה שאתה גם כן ואין לך חס וחלילה לחשוב שמה שנאמר לפניי אלא שהיקרים פה רצו ככה שאני ארגיש בבית ולכן תודה לכם אבל לא חס וחלילה במחיר של לשון הרע אה? והכל נאמר באהבה. לך . לעמיר . לורד, למשה ולמשה :) וכמובן לבורא לעולם הוא לא סתם הביא אותי למצב הזה הוא יודע יופי מה טוב בשבילי אז הכל טוב ולשאר - תודה על העידוד ועל המילים הטובות :) תזכו כולכם למצוות שבת שלום :)

משה חפץ

New member
שנאמר: ג`ה איז וואן...

וואלה כולו מן אללה הו אלוקים אחד שוואיה מן עבדאללה.

למעלה