2 שאלות

dsd2003

New member
2 שאלות

חלוקת הסקילים המומלצת לסולו קלריק- - רמה 30: 1 שיגור - רמה 31: 3 ריפוי - רמה 32: 3 ריפוי - רמה 33: 3 ריפוי - רמה 34: 3 ריפוי - רמה 35: 3 ריפוי - רמה 36: לשמור 3 נקודות - רמה 37: לשמור 3 נקודות - רמה 38: לשמור 3 נקודות - רמה 39: לשמור 3 נקודות - רמה 36: לשמור 3 נקודות - רמה 37: לשמור 3 נקודות - רמה 38: לשמור 3 נקודות - רמה 39: לשמור 3 נקודות מה עוזר לי אני שומר את הנקודות האלו? ועוד שאלה מתקפת חץ קדוש עשתה נזק של מאה לרמה אחת אז למה בעצם לפי המדריך אני מתחיל בהרבה שלבים של ריפוי שבקושי פוגעים? תודה מראש

sapir aloud555

New member
אה, קיי.

לשאלה הראשונה - שמירת הנקודות תקפה לאלו שרוצים לחסוך בשיקווי מאנה. (Mp) למה? לHeal לוקח עשרה רמות להגיע לרמת המקסימום שלו, בין הרמות האלו, דרישת הMp לסקיל עצמו משתנה בין לבין. לדוגמה, סקיל השיגור לוקח 60 נקודות מאנה ברמה הראשונה שלו, ברמה השניה, הוא לוקח פחות - אך מביא אותך לאותו מרחק. בכדי לחסוך בשיקווי Mp ולהגיע לרמת המקסימום כשהסקיל כבר ממוקסס בלי להתבלגן עם שאר הרמות, מעדיפים לפעמים לשמור נקודות. לדעתי? הייתי מעלה את הנקודות בלי לשמור אותן, קלריקים ממילא חוסכים הכי טוב מבין כל שאר הדמויות יחד עם סקיל הריפוי שלהם. שורה תחתונה, זו הבחירה שלך. לשאלה השניה, חץ קדוש היא מתקפה למפלצות אפלות, בעוד שהריפוי הוא גם סקיל התקפתי - אבל מועיל לחברי הParty שלך. קלריקים מאוד רצויים בPQ's, במיוחד בגלל הסקילים שלהם לחברי הקבוצה. בוא נגיד שקשה לקבל קלריק שלא מקסס את הריפוי ראשון לPQ. ועוד דבר, קלריקים הם העבודה הכי חלשה, זאת דיי עובדה, הם מרוויחים את הרמות שלהם בהצטרפות לקבוצות וכד'. אתה יכול ללכת עפ"י מדריך משלך בשביל הקלריק, או ללכת על סולו-קלריק, אבל זה לא מומלץ אם תרצה לנסות PQ's. בכל אופן, בהצלחה. D:

למעלה