2 שאלות

2 שאלות

1. אכסון נעלים אני רוצה לשאול אתכם חברי הפורום הנפלא איך אתם מאכסנים נעלים יש לי המון זוגות לא מצאתי ארון נעלים בגודל כזה והנעלים שלי בתוך סלסלות גדולות אבל אני אף פעם לא רואה מה י לי שם. 2. קיפולי מגבות ראיתי בגולף קיפו מגבת בצורת דובי ממש מקסים ושמעתי שיש אתר מדליק שמסביר איך עושים המון קיפולים הם משיהי מכירה?

goanin

New member
תשובה וחצי:

1. את צריכה כל כך הרבה נעליים? לא יודע - אני שואל בכנות (אני גבר בעוונותיי). תחפפי מה שלא צריך ותתרמי. את הנעליים שאת לא לובשת הרבה, אפשר לאחסן מאחורי הדלת של המחסן או חדר השירות או משהו, ואת הנעליים שאת כן נועלת הרבה - בארון. תתקיני שני מדפים במקום יפה קצת מעל הרצפה.. תראי איך מסתדר לך מבחינת מקום ועיצוב. נעליים שאת לא משתמשת בהן שלושה חודשים - החוצה! 2. תעשי גוגל. אני גם הייתי רוצה לדעת.

goanin

New member
אוריגמי מגבות. יש סרטון למטה בקישור.

http://hubpages.com/hub/How_Do_I_Make_Towel_Origami_Like_On_The_Cruise_Ships

orrin

New member
אחחח נעליים

המכה האחת עשרה... בעוונותי אני מחזיקה בקרוב ל30 זוגות והפתרון הפשוט שמצאתי הוא לקנות כוננית פלסטיק עם מגירות שקופות (בכל חנות עשה זאת בעצמך, בדרך כלל משתמשים בכאלו לאחסן צעצועים). הכוננית באה בכמה גבהים (תלוי כמה מגירות), צרה יחסית,נוחה לשימוש (אפשר לראות מה יש בכל מגירה בלי לפתוח), לא יקרה, קלה לניקוי (פלסטיק אמרתי?) ועם מפה יפה עליה נראית חלק מהחדר. שווה לנסות

SILIVAS

New member
נעליים

אני מחזיקה במגירות הכי נמוכות בארון אבל לי אין הרבה תמיד כדאי לעשות מיון, לראות מה עדיין מתאים, מה לא ננעל הרבה זמן ומה במצב טוב

תודה לעונים

הקיפול מגבות מעולה תודה תמיד רציתי אחד כזה מעל הסל כביסה..... נעלים נעלים מכה קשה : אז ככה אין לי מגירות בארון זה חדר ארונות חברה המליצה לי למצוא קופסאות נעלים וכל נעל להחזיר לקופסא ולכתוב על הקופסא מה יש ראיתי את זה אצלה זה ממש נוח אבל השאלה איפה אני מצליחה להשיג כל כך הרבה קופסאות רקות.. ארון נעלים בנתיים לא בא בחשבון כי אין לי מקום להכניס ארון נעלים

אנילה1

New member
נעלים-מגבות

יש באיקאה, או בקטלוג של ישרכרט מתלה עם תאים קטנים. תולים אותו בארון, ובכל תא מכניסים זוג אחד של נעלים. אני אישית שומרת את הנעלים בקופסאות המקוריות במדף התחתון. אפשר אפילו להשאיר את הקופסאות מחוץ לארון אחת על השניה, כמו בחנות נעלים. זה גם יותר אסטטי וגם שומר על הנעלים. אפשר לסמן על האריזה בחזית את צבע הנעלים. למשל נעל אדומה טוש אדום וכו'. אם את רוצה קופסאות ממש יפות, יש באיקאה. מגבות. אנחנו מגלגלים אותן וככה מאפסנים אותן בארון האמבטיה. מקפלים לחצי לאורך ומגלגלים מהקצה.

maybesure

New member
קופסאות נעלים

משיגים בחנויות נעלים! המון אנשים (כמוני) מעדיפים לקנות את הנעלים ולהביא אותן הביתה סתם בשקית ניילון, את הקופסה לרוב משאירה בחנות. עוברים בכמה חנויות נעלים במשך כמה פעמים ויהיו לך מלא. אצלנו מאכסנים במגרות התחתונות של הארון, ובעוד ארון נעלים ולאחרונה גם...במדפים התחתונים של הספריה. משפחה מרבת רגליים. אגב..השריטה של הנעלים היא בעיקר של האישלי שנעלי ספורט וגברים תמיד מקסימות אותו. אין מצב שיעבור ליד חנות נעלים ולא ייכנס. אבל בבית רוב הנעלים של הבת ושלי כי באמת..נשים צריכות לא רק העלי ספורו והליכה. גם מגפים ומגפונים ועם עקב ובלי עקב וקבקבים שונים וצבעים שיתיאמו לכל בגד............... השנה החלטתי שאני לא מחדשת שום נעלים ושם בגדים, עד כה אני עומדת יפה במשימה וגם כבר הוצאתי מלאאא בגדים לתרומות.

למעלה