2 שאלות

iyehuda

New member
2 שאלות

1.כמה יעלה לי לצבוע את ההונדה @150 , ואם יש לכם המלצה חמה למקום כל שהוא 2.השמן לקטנוע שלי הוא 20-50 מינרלי , אני שוקל להחליף שמן ל 10-40 או 5-40 האם זה מומלץ והאם שמן סינטטי מלא יכול לעשות נזק

רמירס

New member
יתאים

בחוברת האחזקה שבאה עם הקטנוע כתוב שאפשר לשים 10/40. זה השמן עם טווח הפעולה הרחב ביותר לכל טמפרטורה.

iyehuda

New member
מה בקשר לצביעת הקטנוע

מה בקשר לצביעת הקטנוע מה בקשר לצביעת הקטנוע

For Martha

New member
צביעה פשוטה בלי קישוקשים,צבע אחיד.

אצל צבעי אופנועים מוסמך יעלה בין 2500 ל-3000 ש'ח בערך (מבדיקה שעשיתי על הווספה). עם קישוקשים וציורים המחיר עולה בהתאם, לא יותר פשוט להתקשר לאחד מצבעי האופנועים ולשאול?

אהוד א1

New member
וותר על "צבעי אופנועים מוסמך".

מצא לך צבעי פשוט,מקצועי ואמין.המחיר יצנח בצורה רצינית.

For Martha

New member
מה עם האיכות?

באמת,מעניין לדעת מה איכות הצביעה של צבעי פשוט מקצועי ואמין? מה ז"א יצנח בצורה רצינית? כמה ירד? האמת שבשביל 350 שקל אני מעדיף לצבוע אצל צבעי קטנועים שמודע לקטנועים ועובד בעדינות, יצא לי כבר לאות צבעי רכב - הם בהמות. אגב, לפי ההגדרה שנתת,אני מניח שאתה רוצה להמליץ על מישהו - קח את הבמה והמלץ, אולי באמת אסע אליו אם אכן המחיר יהיה אטרקטיבי.

Hell ad

New member
ב3K אפשר לצבוע אוטו.

לא הייתי נותן לצבעי רכב לצבוע את האופנוע כי רכב זה פח וקטנוע פלסטיקים (הווספה יוצאת דופן). אישית את הפנסי שהיה לי צבעתי בשחור אצל צבעי רכב מזמן, יצא סבבה לגמרי. לא דהה במשך שנה, והכל היה סבבה. פשוט פירקתי את הפלסטיקים ונתתי לו. עלה 100 שקל כי הוא עשה משאריות צבע שהיה לו מצביעה של אוטו. אני מניח שיש צבעים שיכולים לצבוע פלסטיקים רגילים - רק חשוב לציין שהקטנוע יהיה בכל מזג אוויר וחשוף לשמש. בתכלס, לא חושב שצבעי קטנועים שומר סוד כלשהו שצבעי אחר לא יודע.

YZF2002

New member
נאמן

מוסך הנאמן בדימונה ממש מקצועניים בצביעת קטנועים ופרינג לאופנועים

למעלה