2 שאלות..

2 שאלות..../images/Emo70.gif

היי אני ענבר בת 14 ואני ממש אוהבת את אלביס
רציתי לשאול: |1|לאביס יש אוסף של השירים הטובים ביותר
איזה
|2|איזה גילאים יש בפורום

KingElvis

New member
לפי דעתי,

הדיסק הטוב ביותר בעולם (ובאופן מפתיע של אלויס) הוא Always On My Mind (עטיפה אדומה עם תמונת פנים של אלויס בפרופיל). דיסק מדהים, 26 שירים, מרגיע - אני שומע אותו כל יום ללא יוצא מן הכלל. ואני בן 17. ברוכה הבאה~!

סתם..כי

שמתי לב שאתה מירושלים ויש שמה איזה אחד בשכבה של אחותי שגם ממש אוהב את אלביס ...אז חשבתי לעצמי

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אז ככה, לגבי אוספים יש גם את דיסק האוסף של 30 להיטי מקום ראשון של אלביס, שכשמו כן הוא, שיש שם אוסף הלהיטים של אלביס. יש גם את הדיסק החדש של אלביס שנקרא 2ND TO NONE ושם גם יש אוסף שירים מדהימים של אלביס. ממליצה בחום להיכנס לטאואר רקורדס, שם יש דוכן ספצפי של מוסיקת רוק בשנות החמישים ושליש מהדוכן זה אלביס. מזהירה מראש, מרוב מבחר מאבדים את הראש
ולגבי הגילאים בפורום: יש לנו כאן הכל נדמה לי שהכי צעי/ר בפורום 13 או 14 ויש לנו בפורום לפחות אחד שעבר את גיל 60 אם אני לא טועה. אה כן, אני בת 30

danganon

New member
איזה יופי?

עם כל המשתמשים החדשים אני כבר לא מרגיש הצעיר היחידי כאן..

R O C K O

New member
אני בגיל 30

וגם אני התחלתי עם אלביס כבר בגיל 13..... אני מזהיר אתכם מראש.....תיזהרו........אלביס זאת מחלה!!! תשמרו על הכיס בעיקר.... כמה כסף שהלך לי על דיסקים ....חבל"ז!! לכן גם אי אפשר להמליץ על איזשהו אוסף ספציפי בגלל שכמעריץ מכור לאלביס פשוט רוצים כל הזמן לשמוע ולראות עוד דברים וזה לא נגמר אין סוף לאלביס ואני מקווה שגם לא יהיה!!

למעלה