2 שאלות

nitzani2

New member
2 שאלות../images/Emo58.gif

בפרק ה11 במשפט : There had been a horrible incident the day before, when Hannah Abbott had been taken out of Herbology to be told her mother had been found dead מתכוונים שחנה אבוט מתה?! וגם רציתי לדעת מי קרא את הספר הראשון של הארי פוטר באנגלית ומי בעברית? כי כשהוא יצא לראשונה באנגלית לא הייתה כ"כ התלהבות כמו שהיום.. ניצן

תרגום המשפט: ../images/Emo58.gif

הייתה תקרית נוראית ביום שלפני כן, כשקראו לחנה אבוט לצאת משיעור הרבולוגיה, ובשרו לה שאמה נמצאה מתה.

J Halliwell

New member
אני קראתי אותו באנגלית

אבל זאת לא כחמה כי באותו זמן בקושי הייתי בארץ שנה וחצי ובטח שלא יכולתי עדין לקרוא עברית כמו שצריך אז קרובים שלי שלחו לי אותו במיוחד מבריטניה

nitzani2

New member
ועוד משהו...../images/Emo58.gif

כשכתוב If you ask me," said Harry quietly, "McLaggen looks like he was Confunded this morning. And he was standing right in front of where you were sitting." Hermione blushed. "Oh, all right then, I did it," she whispered. "But you should have heard the way he was talking about Ron and Ginny! Anyway, he's got a nasty temper, you saw how he reacted when he didn't get in—you wouldn't have wanted someone like that on the team." גם כן בפרק ה11, מה הכוונה? מה הרמיוני עשתה? ניצן

the Sman

New member
../images/Emo58.gif

אני לא אתן לך תרגום מילה במילה, כי אני לא כזה טוב באנגלית, וגם אני קצת התבלבלתי בקטע הזה. אבל הרעיון המרכזי לפי מה שהבנתי הוא שהרמיוני הסיחה את דעתו של מקלאגן במבחנים לקווידיץ', ולכן מקלאגן לא הדף את הכדור האחרון.

נמ, ננסה. ../images/Emo58.gif

כישוף קונפונדוס - לגרום למישהו לעשותד ברים אחרים. "אם תשאלי אותי," אמר הארי בשקט, "מק'לאגן נראה כאילו הוא כושף בקונפונדוס הבוקר. והוא עמד בדיוק מול איפה שאת ישבת." הרמיוני הסמיקה. "טוב, נו, אני עשיתי את זה," היא לחשה. "אבל אתה היית צריך לשמוע איך הוא מדבר על רון וג'יני! בכל אופן, יש לו מזג איום, ראית איך הוא הגיב כשהוא לא התקבל - אתה לא היית רוצה מישהו כזה בקבוצה.."
מקווה שעזרתי

the Sman

New member
../images/Emo58.gif אני הייתי בטוח

ש-Confunded זה לא כישוף אלא פועל, ומכיוון שזה דומה קצת למילה confuse חשבתי שזה קשור לבילבולים
.

צודק טעות שלי,

מהלקסיקון: Causes confusion. A person who is affected by this Charm is said to be Confunded. ז"א, זה כישוף שגורם בלבול. טנקס

Aragollum

New member
Confundus זה כישוף מבלבל../images/Emo3.gif

קראוץ' ג'וניור/מד-איי מודי השתמש בכישוף זה על גביע האש כדי שיפלוט 4 מתחרים במקום 3

your avi

New member
אבל ../images/Emo58.gif

קראוץ' ג'וניור אמר שצריך קוסם ממש גדול כדי לעשות את זה, אז הרמיוני ממש, אבל ממש, טובה. וואו.

Aragollum

New member
../images/Emo58.gifאממ לא../images/Emo3.gif

קראוץ' ג'וניור אמר שצריך קוסם ממש גדול כדי לבלבל עם קונפאנדוס חפץ עם עוצמת קסם אדירה כמו של גביע האש. לעשות קונפאנדוס על אידיוט כמו מקלאגן זה שטויות

מלאכית16

New member
הוא מפסיק אידיוט...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

כדי שלא יצטרכו כישוף בכלל..

Aragollum

New member
אין צורך../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

הוא מספיק מוכשר כדי להרביץ לעצמו עם המחבט

Pr0NgS

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

אני אומר לך, לשים את מקלאגן, ג'ימי פיקס, מחבט ומרביצן במגרש קווידיץ' זה אסון.

למעלה