2 שאלות

רוני ר

New member
2 שאלות ../images/Emo35.gif

בחמין ..איך מבשלים את הגריסים? האם אפשר בתוך שקת קוקי ? ועוד שאלה ....קציצות מטוגנות נוסח פולין / מזרח אירופאיות...איך מכינים ומה הסוד ? תודה ושבת שלום

pirge

New member
גריסים וקציצות

גריסים אני מערבבת ביחד עם השעועית והחומוס קציצות :מיני קציצות ו pirge / בישול לילדים [מצורף קובץ jpg] ו 21:55 | 06/04/06 לשים בקערה: 2\\1 קילו בשר טחון רצוי מעורב 2 ביצים פרוסה לחם רטובה סחוטה ומפוררת היטב הרבה פטרוזיליה קצוצה - מי שמעדיף כוסברה אז..... 4\\1 כוס מי סודה כף קטשופ תפוח אדמה מגורר בצל מגורר 2 שיני שום מגוררים מלח, פלפל שחור, פפריקה,כמון,קינמון. מערבבים ומוסיפים כמה כפות פירורי לחם בערך 2\\1 כוס. ללוש היטב ביד. לטגן בשמן נמוך קציצה אחת ולראות איך יוצא.להמשיך את כל הקציצות.להכין את הקציצות בידיים לחות. אני מכינה ספל עם מים ומדי פעם טובלת את האצבעות שיהיו לחות. להכין כדורים קטנים ולשים במחבת על השמן החם. במזלג לשטח את הכדורים טיפהל'ה. להשחים היטב היטב מ-2 הצדדים. תהנו

pirge

New member
חהחהחהחה מדליקות הא? בבקשה ובכיף../images/Emo6.gif

piegirl1

New member
כאן זה מועדון המעריצים של pirge?

הכנתי עכשיו את פשטידת הפטריות והגבינות שלך ויצא מעולה! כמובן שאתמול הכנתי את הכושית העסיסית וזה כבר השבוע ה-10 ברציפות בערך שאני מכינה אותה... מה יהיה?!
, יש לך אולי מתכון לעוגת תפוחים בחושה (בלי מיקסר) שאני אגוון קצת? בקצב הזה אני לא אוכל להכנס למעלית הצרה של הבניין שלנו... את נ פ ל א ה !

pirge

New member
תהני../images/Emo9.gif והנה תפוחים סילאנית שלי../images/Emo50.gif

עוגת תפוחים סילאניתו/דבשית pirge / אוכל חלבי [מצורף קובץ jpg] ו 09:39 | 12/04/07 עוגת תפוחים בדבש\סילאן ואגוזים מקור העוגה:פירגה. בקערה: 4 תפוחי עץ "גרנד" קלופים וחתוכים קוביות גדולות 100 גרם צימוקים ואגוזים קצוצים גס--------לחג אוסיף גם קיצוצי תמרים יבשים כף קינמון 3 כפות יין אדום מתוק----לחג אחליף לגראנד מרנייה רבע כוס סילאן או דבש 2 ביצים שלמות כוס סוכר כוס שמן 2 כוסות קמח רגיל – ועוד 2 כפות. שקית אבקת אפיה שקית סוכר וניל. לערבב הכל בכף. (העוגה בחושה) לשמן תבנית 26 ולצקת את הבלילה. לפני האפיה-לזרזף סילאן על פני העוגה-לא הרבה ולהכניס לאפיה בחום 175. שעה ולפי הצורך להוסיף כל פעם 5 דקות. לבדוק בעזרת קיסם עץ. לקרר היטב לפני הפריסה. העוגה יוצאת מאד לחה ונימוחה ואין צורך להרטיבה. תהנו בהחלט ניתן לחמם מעט ולהגיש עם כדור גלידה וניל דובדבנים.

למעלה