2 שאלות

מצב
הנושא נעול.

Lifes Music

New member
2 שאלות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

2 שאלות

איפה קונים מפות קווים של ת"א
איזה קווים נוסעים על הכביש ליד הטיילת בת"א
מראש

מפת קווי דן

2 שאלות

איפה קונים מפות קווים של ת"א
איזה קווים נוסעים על הכביש ליד הטיילת בת"א
מראש
מפת קווי דן
תוכל לקנות את מפת קווי דן אצל הנהגים (אלה שנשארו להם) או בעמדות המודיעים ברכבת מרכז או בתמח"ת. תוכל גם להוריד את המפות ב-PDF מאתר דן. הקווים הנוסעים בטיילת נוסעים אך ורק בקטע שמרח' אלנבי דרומה ובהם רוב הקווים המגיעים לכרמלית וכן קווים 8, 10 ו-25 של דן וכן קו 88 של אגד.

Lifes Music

New member
../images/Emo51.gif עזרת לי מאוד../images/Emo70.gif

מפת קווי דן
תוכל לקנות את מפת קווי דן אצל הנהגים (אלה שנשארו להם) או בעמדות המודיעים ברכבת מרכז או בתמח"ת. תוכל גם להוריד את המפות ב-PDF מאתר דן. הקווים הנוסעים בטיילת נוסעים אך ורק בקטע שמרח' אלנבי דרומה ובהם רוב הקווים המגיעים לכרמלית וכן קווים 8, 10 ו-25 של דן וכן קו 88 של אגד.
עזרת לי מאוד

איליה.

New member
אגב מפת קווי דן, מתי מוציאים חדשה?

מפת קווי דן
אגב מפת קווי דן, מתי מוציאים חדשה?
חוץ מגירסת Go Tel Aviv, "דן" לא הוציאה מפת קווים חדשה מאז השינויים המשמעותיים שחלו בקווים שלה בעקבות מעבר חלק מהקווים לחברת "קווים". אני מקווה שדן, אגד וקווים יעשו יד אחת ויוציאו מפה משותפת, שתתרום רבות לציבור הנוסעים שנאלצים לחפש מידע אצל שלוש חברות שונות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה