2 שאלות...

מצב
הנושא נעול.

elians

New member
2 שאלות... ../images/Emo24.gif

2 שאלות...

ביום חמישי הייתי בתחנת ק.גת (רכבת) וראיתי משהו שפעם ראשונה אני רואה... שני קטרים מחוברים, מס' 608 ו- 601 וסוחבים ביחד קרונות... זה דבר נפוץ? דבר שני... למי יש פה את הסימולטור MICROSOFT SIMULATOR TRAIN? השגתי את המשחק המלא.. העניין שלמדתי לסוע קדימה ואחורה (אחרי המון התהפכויות ונפילה מהמסילה..) השאלה היא איך עוצרים... הכוונה באופן יותר מהיר ומיידי (לא בלם חירום) מאשר להוריד את המהירות. אשמח אם מישהו יעזור

קטרים במבנה דו-ראשי (ד/ר) הם דבר

2 שאלות...

ביום חמישי הייתי בתחנת ק.גת (רכבת) וראיתי משהו שפעם ראשונה אני רואה... שני קטרים מחוברים, מס' 608 ו- 601 וסוחבים ביחד קרונות... זה דבר נפוץ? דבר שני... למי יש פה את הסימולטור MICROSOFT SIMULATOR TRAIN? השגתי את המשחק המלא.. העניין שלמדתי לסוע קדימה ואחורה (אחרי המון התהפכויות ונפילה מהמסילה..) השאלה היא איך עוצרים... הכוונה באופן יותר מהיר ומיידי (לא בלם חירום) מאשר להוריד את המהירות. אשמח אם מישהו יעזור
מאוד שכיח ונפוץ. כל קומבינציה אפשרית למעט אחת: אסור לחבר קטר "קוקו" (702-709) עם קטר "קוקו" (701-709) במבנה דו-ראשי. הסבר מפורט על איסור זה מופיע בארכיון הפורום.

701-709 = 702-709 כמובן.

מאוד שכיח ונפוץ. כל קומבינציה אפשרית למעט אחת: אסור לחבר קטר "קוקו" (702-709) עם קטר "קוקו" (701-709) במבנה דו-ראשי. הסבר מפורט על איסור זה מופיע בארכיון הפורום.
701-709 = 702-709 כמובן.

elians

New member
וואלה לא ידעתי.. זה דבר חדש לי

זה היה מצחיק .. כי ראיתי אותה מתקרבת הסתכלתי עליה דרך המסך של המצלמה... ואז פתאום אני רואה שיש שני קטרים חשבתי שמשהו נדפק.. פתאום אני רואה בתכלס שזה שניים. זה חמוד הרעיון.

singera

New member
משהו בכללים לא מסתדר לי

זה היה מצחיק .. כי ראיתי אותה מתקרבת הסתכלתי עליה דרך המסך של המצלמה... ואז פתאום אני רואה שיש שני קטרים חשבתי שמשהו נדפק.. פתאום אני רואה בתכלס שזה שניים. זה חמוד הרעיון.
משהו בכללים לא מסתדר לי
כי האיסור הוא עקב המשקל הרב של של הJT42CW שהינו 114 טון כלומר משקל של שני קטרים כאלו הינו 228 טון, משקל של G26 מהסידרה השנייה הינו 116 טון ו701 הינו 130 טון. אז איך מותר לתת ל2*G26 שזה 232 טון להיות ביחד ולשני COCO אסור?

fireman

New member
מעבר לבעיית המשקל

משהו בכללים לא מסתדר לי
כי האיסור הוא עקב המשקל הרב של של הJT42CW שהינו 114 טון כלומר משקל של שני קטרים כאלו הינו 228 טון, משקל של G26 מהסידרה השנייה הינו 116 טון ו701 הינו 130 טון. אז איך מותר לתת ל2*G26 שזה 232 טון להיות ביחד ולשני COCO אסור?
מעבר לבעיית המשקל
קיימת בעיה בסיבובים בגלל סידור החוגונים CO-CO שבחיבור בין הקטרים המרחק בין שלושת החוגונים האחוריים לשלושת החוגונים הקדמיים של הקטר השני מאוד קרוב. קוטר הסיבוב צריך להיות גדול מאוד בשביל לאפשר הצמדת שני קטרים בעלי סידור חוגונים CO-CO

A r i e T

New member
1 שאלה...

2 שאלות...

1 שאלה...
האם זה אומר שקטר 608 השתקם כבר?

A r i e T

New member
נצל"ש

תזכורת:
ככה נראה קטר 608 בדיוק לפני חודשיים.
קרדיט לירון דוזטס ואביתר שהביאו אז את התמונות והדיווחים מהשטח.
נצל"ש
רכבת ישראל תפרסם בקרוב מכרז להעתקת תחנת הרכבת באר שבע צפון ממיקומה הנוכחי בשכונה ג', למיקום הקרוב לקמפוס אוניברסיטת בן גוריון כתבה ב"הארץ". אין גילויים חדשים

ברגע שאתה רואה שם שלט חדש - תן

תודה על המידע...
היום נסעתי למקום המיועד להיות תחנת באר שבע צפון החדשה ועדיין לא הוצבו שלטים במקום....אני אמשיך לעקוב.
ברגע שאתה רואה שם שלט חדש - תן
לי סימן ואני בא מיד לצלם אותו. תודה.

elians

New member
וווי מסכן .. נפל מהמסילה... ../images/Emo10.gif

תזכורת:
ככה נראה קטר 608 בדיוק לפני חודשיים.
קרדיט לירון דוזטס ואביתר שהביאו אז את התמונות והדיווחים מהשטח.
וווי מסכן .. נפל מהמסילה...

אבל זה אותו אחד שנסע שראיתי אני בטוח ...

מצב
הנושא נעול.
למעלה