2 שאלות :

2 שאלות : ../images/Emo163.gif

2 שאלות בקשר למערכון "הכה את המומחה". 1. האם היה רק מערכון אחד בשם זה או שהוא מכיל מספר מערכונים (למשל, יועץ הנישואין ועוד).? 2. באיזו תוכנית הופיע מערכון זה (הכה את המומחה) - האם בתוכנית השישית או השביעית של הגשש?

Tomer 123

New member
בוא נעשה סדר בדברים....

"הכה את המומחה" הוא מערכון שכולל מספר סקצ'ים קצרים, כמו "העולה המיליון", "נימוסין והליכות", "בית אבי" וכמובן "הצ'ופצ'יק של הקומקום". הוא הופיע בתכנית ה 5 של הגשש, "קסיוס קליי נגד חלפון" אני חושב שהמערכון שאתה מדבר עליו הוא "המצלמה המשוטטת", שנכלל בתכנית ה 8 של הגשש, "קרקר נגד קרקר". הוא כלל גם מספר מערכונים, "דמי חסות", "היורדים", "בנקים עליך" ו"שרים הדלפות". "יועץ לענייני נישואין" ו"בית המשפט" (לא של עמוס קינן) צורפו לסדרת המערכונים האלו בחגיגות "25 שנה לגשש החיוור", למרות שהם הופיעו כבר בתכנית ה 7, "עובדים עלינו עבודה עברית".

ושאלה נוספת: בתכנית 7 של הגשש

יש שיר בשם "יש אלוהים". 1. האם זו אכן כותרת השיר? 2. מה נושא השיר? 3. איפה אני מוצא את מילות השיר?

Yuvalenko

New member
סליחה, מר פינקלשטיין... ../images/Emo26.gif

אבל מה עם "תודה" ? הבחור השקיע ורשם לך השתלשלות המערכונים לפי סדר והגיון צורני (הא?!) אז יאה להודות לו על ההשקעה לפי דעתי... לעניות דעתי הקובעת..

Tomer 123

New member
זה בסדר....

אני לא עושה את זה בשביל הקרדיט
וכן, יש שיר שנקרא "יש אלוהים", שהופיע ב"עובדים עלינו עבודה עברית". הנושא של השיר? אמממ....פשוט שיר שמדבר על דברים שצריך להודות להם בארץ שלנו, "אם יש בלה בלה בלה, יש אלוהים" זה העיקרון. אה ואת הפזמון של השיר מזמר סלים וארזה במערכון "שחקן כדורסל", שהוא המערכון שקדם לשיר הזה. אין לי מושג איפה אפשר להשיג את המילים, אבל באופן מוזר, השיר נכתב והופיע בתכנית עצמה, אבל לא בשני התקליטים שתיעדו אותה (אלא רק בדיסק "המיטב של הגשש 9") פרט מוזר מעט....

למעלה