2 שאלות.............

Emotional Boy

New member
2 שאלות.............../images/Emo13.gif

1. מתי העונה החדשה מתחילה בערוץ 3??????????? 2. איך קראו לפרק המצויין! והמהמם שג´ואי "נשדדת" ואז דורסים את השודד ומביאים אותו לבית חולים...........?

../images/Emo15.gifתשובות...../images/Emo98.gif

1. בסביבות חודש מרץ 2003 ...( כן, ייבוש של חצי שנה... ) 2. דאון - טאון- קרוסינג ( על שם המקום שבו ג´ואי כמעט נשדדה... ) ואגב, זה גם הפרק האהוב עלי... : ) ביי...

Emotional Boy

New member
אהההההההה עכשיו הבנתי ../images/Emo13.gif

הם מביאים גם את "חברים" במרץ (שגם ת´תוכנית הזאת אני אוהב) ככה יהיה לערוץ 3 הרבה תוכניות בו זמנית! *********תחמנים******************

Digi Lista

New member
גם את סמולוויל,בנות גילמור וכו´...

כי זה עובד לפי עונות, עכשיו הסדרות האלה משודרות בעונת הסתיו-חורף בארה"ב וכשהן יגמרו יעלו בארה"ב העונות החדשות (מכושפות למשל)ואלינו יגיעו לעונת האביב -קיץ התוכניות שמשודרות בעונה הזאת בארה"ב...

Luthien

New member
חחח...לא ממש

זה לא הולך בארה"ב ככה....יש להם יותר מדי ערוצים ויותר מדי שעות שידור....כל התוכניות משודרות בעונה הסתיו-חורף........בעונת האביב-קיץ יש שידורים חוזרים וכל מיני סדרות כמו פסדינה או אמרינים צעירים שאין להם הרבה פרקים על מנת שיהיה משהו קצת חדש.......אבל בכללי, כל הסדרות האלו- מכושפות, דוסון, חברים והכל......הכל משודר בעונת הסתיו-חורף

Digi Lista

New member
נו, לזה התכוונתי.

למי איכפת משידורים חוזרים דיברתי על עונות חדשות שהן הפוכות מאצלנו. גם על ריבוי הערוצים והתחנות אני יודעת(למעשה אני גם יודעת בדיוק כמה לווינים,רשתות כבלים ותחנות ארציות יש אבל זה לא קשור...).

למעלה