2 שאלות/תהיות

HUhybrid

New member
2 שאלות/תהיות ../images/Emo66.gif

1. תהיתי האם מה שקורה כשאנו ישנים והמוח פועל על גלים בתדירות נמוכה יותר, זה שאנו זוכים להטענה רבה מאותה אנרגיה רב-יקומית... כי כמו בהטענה האנרגטית בכפות הידיים לרוב כשמתעוררים או רגע לפני הירדמות יש תחושה דומה (נפיחות/עקצוצים וכדומה). מה דעתכם/ן? 2. האם זה נכון שיונקים אחרים (ובעלי-חיים בכלל) כמו חתולים וכלבים חשים יותר טוב מאיתנו בשדות האנרגטיים הללו, שנעים בצורה קוטבית?

דעתי...

1. מקבלים יותר מאנרגיית האדמה, ופחות מאנרגיית השמיים. בספר "מר אל, כאן אנה", יש קטע מדהים (בעיני) על הלילה, היא אומרת שהלילה מותח אותנו - כי הנשמה יכולה להגיע עד איפה שהעין רואה. 2. אין לי ספק. חמי אומר שכלבים, נכון שהם מסתובבים כמה פעמים לפני שהם נשכבים? זה בגלל שהם מזהים את המקום הכי אנרגטי בבית. אצל חתולים, הוא אומר, זה הפוך. צריך להתרחק מאיפה שהם נמצאים. זה המקום הכי "מכושף"... אני לא מבינה גדולה בחתולים, אבל כלבים מרגישים שחבל על הזמן. גם יישויות, גם שמיעה אנרגטית, ועוד, ועוד. שיא האנרגטיות. אגב, הכלבים שלי מגיבים לרסקיו מעולה - יותר טוב מכל טיפול אחר, כולל סטרואידים, כשיש דלקת או רגישות.

galorel

New member
היי../images/Emo42.gif

לפי דעתי אנרגיה נמצאת בכל מקום אפילו השמיכה והכרית הם אנרגיה. כשאנחנו ישנים הגוף נטען באנרגיה, ממש כמו סוללה של פלאפון לגבי חיות בכללי, גם הם מרגישים באנרגיה כמובן לכן, לפעמים כלבים או חתולים נצמדים לאנשים טובים ונובחים או בורחים מאנשים לא נחמדים אנרגיה קיימת בכל דבר, אפילו במה שאנחנו חושבים או אומרים יום נפלא

למעלה