2 שאלות של מתענין...

2 שאלות של מתענין...

היכן הכי טוב וכדי ללמוד היום קיובייס בכוונה לעשות מוזיקה אלקטרונית ולהתקדם עם זה ....... ואיזה מחשב צריך על מנת לעבוד עם התוכנה ויתר דברים נילווים אליה..... יש לי היום מחשב חדש וחזק יחסית איך אני יכול לדעת עם הוא מתאים.... אשמח לשמוע דעותיכם... נשתמע

Mike A

New member
אממ

לא חשבת לרשום איזה מחשב יש לך? אנחנו אמורים לנחש מה זה "חדש וחזק"?

dirty bit

New member
המלצה

לשם ההגינות אני עובד ב BPM יש לנו מגוון מסלולים שמיועדים למתחילים בתחום ובסופו של דבר אתהיוצא עם ידע לעשיית מוזיקה ומוזיקה אלקטרונית. יש לנו גם מסלול יעודי למוזיקה אלקטרונית שבסופו אתה יוצא עם ידע ורמת הפקה שעומדים בסטנדרטים בינלאומיים המסלול כולל קיובייס,סאונד,סינטזה,מיקס ,הופעה לייב ועוד. אני ממליץ לך לבקר באתר שלנו WWW.BPM-MUSIC.COM בנוגע למחשב כיוון שאין פירוט אני יכול לאמר רק שבדרך כלל המחשבים החדשים היום מספיק חזקים להריץ את כל יישומי האודיו שתחפוץ בוודאי שלמשתמש חדש. הפריט היחיד שיכול להוות בעיה הוא כרטיס הקול שלך . אפשרי לעבוד עם כרטיס קול מובנה או פשוט בעזרת התקנת דרייבר שנקרא ASIO 4 ALL בהצלחה

אז ...........

פנטיום דאול קור 2 cpue4500 2.20 ghz 2 g 320 gb כרטיס מסך gf8500 נוידה מעבד asus sta 250 מה דעתכם בתור התחלה מה ניתן להוסיף או ..... תודה

Mike A

New member
יש מצב לשפר קצת את המעבד

או בכלל להחליף ב quad core

Mike A

New member
תלוי לאיזה מטרות

כמה את הולכת להעמיס? כמות ערוצים, פלאגינים? בעקרון יש מצב זה יספיק (לי אישית מספיק פחות טוב מזה) אבל קואד קור לא כזה יקר כבר.

dirty bit

New member
צריך להספיק

לדעתי זה מספיק בטח להתחלה כמו שאמרתי החומרה הכי חשובה במחשב שלך היא כרטיס קול איכותי. הבעיה אצל יוצרים חדשים היא דרך עבודה לא נכונה שמכבידה מאוד על המחשב (אי עבודה עם גרופים ואפקטים בסנד)

אז כפי שצינתי...

אני רק מתענין אבל חושב שרוצה קצת לנסות בשביל הכיף בבית.... קבעתי פגישת יעוץ באחד מבתי הספר שנראה לי טוב.... ובתור התחלה אולי באמת רק כרטיס קול אצתרך כי זה חסר לי במחשב.... ונריאה איך אפשר ללמוד את התוכנות הללו (בתקווה שהם קלילות ולא מסובכות להבנה)

למעלה