2 שאלות קצרות

2 שאלות קצרות

1. האם כדאי לי לחפש את מזלי באילת? מישהו עבד באילת ויכול לספר? 2. האם יש למישהו מושג היכן נמצאת אירנה מסלרסקי? האם היא כבר הגיעה לנתיבות?

ריהa

New member
2 תשובות קצרות

1-אם אתה אוהב עבודה פיזית אז לך לאילת או אפילו למלונות בים המלח בדר"כ יש עבודה (מנסיון של חבר) 2-אין לי מושג אבל הפורום שינה את עצמו- לטוב או לרע? כל אחד יחליט בעצמו

קצת משעמם

ימי משרדית, מטרדית, amitayg ואירנה מסלרסקי היו הימים הגדולים של הפורום

גם כלפי טענו שאני אירנה

ואני לא. מטרדית הופיעה פעם אחת לאחרונה. חוץ מזה הייתי בצ'אט ביחד עם מיטרדית ואירנה מסלרסקי, כך שאני יודע שהן שתי ישויות שונות. amitayg הוא גם ישות בפני עצמה(חפש אותה או אותו בנירית) ואחרונה ולא כל כך חביבה משרדית.אולי היא בפנסיה

onfire1

New member
דרך אגב... בצורה חד פעמית אתייחס

לנושא משרדית. משרדית עוזרת לאורך שנים רבות בפורום YNET של מחפשי עבודה. ממש פורום מקביל לפורום זה. רק לאחרונה היא החליטה לנסות לעשות מכך כסף. מבלי להכנס לכך אם זה נכון או לא לבקש כסף ממובטלים אני יכול להגיד לכם שמדובר באשה טובה עם כוונות טובות. יצא לי לראות אותה גם במפגש הפורום של YNET. מדובר באשה מאוד סימפטית. אני אישית בעד לתת לאחר לחיות כמות שהוא. אם מישהו לא מתאים לי פשוט לא אדבר איתו. לא אנסה לשפוט אדם גם אם אני לא מסכים איתו. בטח לא כדאי לעשות זאת כשאין בידיי תמונה כוללת. היה חשוב לי להבהיר לכם את הדברים כך שתראו גם פן אחר. אני אישית קורא את הפורום הזה מראשיתו. עד לתקופה האחרונה כתבתי כאן רק קצת. אני משתדל לאחרונה גם לכתוב כאן יותר און פייר

ריהa

New member
מסכים איתך

גם לדעתי אין לה כוונות רעות אבל היא טיפה הגזימה בפרסום של עצמה

ריהa

New member
הגדולים???!!

הכל בעיני המתבונן הפורום היום ממלא את יעודו לטעמי יותר טוב

משרדית

New member
ערב טוב לכולם, תודה אונפייר, אני

באמת רוצה לעזור לאנשים למצוא עבודה, ויש לי כבר הוכחות על כך. אני כרגע מטפלת בכ8 אנשים שונים מכל רחבי הארץ לידיעתכם, היות ואני אמורה לגבות את הכסף רק אחרי המשכורת הראשונה, הרי אין לי כרגע ולו שקל אחד מכל זה, כולל הגברת שכבר התחילה לעבוד, כי טרם קיבלה משכורת. אתם לא יודעים כמה עבודה זה לחפש עבודה. אני יושבת שעות, מסדרת ומעדכנת קורות חיים ושולחת עבור האנשים לכל מקום שרק אפשר, ואני אפילו לא מספיקה לשלוח לכל המקומות שהייתי רוצה כי הייתי צריכה עוד כמה שעות ביממה. (דוקא היום יש לי, בגלל שעון חורף) אני שולחת לאכל אדם גם עדכון חזרה במייל לאן נשלחו הקו"ח. אני בקשר טלפוני יומיומי איתם. אין יום שלא מגיע אליהם טלפון, או שאינם מוזמנים לראיונות עבודה. עובדה שזה עובד. עדיין השיטה לא ממש טובה עבורי, כי אין מי שיבטיח לי כי אקבל את הכסף, אבל אני עובד ממש ממש קשה עבור זה. אם זה יצליח בהמשך, ועוד אנשים ימצאו דרכי עבודה, יכול להיות שבאמת אקים אתר, ואז אעשה את כל זה מסודר יותר. כרגע, העזרה שניתנת היא ממש מהלב, בבקשה, אל תשמיצו עד שניסיתם את השרות. ביי לכולם, לילה טוב

ורד302

New member
מתי עוברים לשעון החורף?

היתכן שאני לא מעודכנת בעניין? זה הלילה? אם כן - זה ממש במקום. הרי התחלתי היום לעבוד. אני כבר רגילה לקום בסביבות 8:00-9:00, ועכשיו אני צריכה להתרגל ל- 6:30. ואני סובלת מהפרעות שינה (ר' פורום "נדודי שינה"), ולכן מתקשה לקום מוקדם בבוקר. הלילה לא ממש ישנתי בגלל ההתרגשות מהעבודה החדשה, וממש מתאים לי לישון עוד שעה בבוקר. אז אני מצפה לתשובה בעניין עוד הערב...

ורד302

New member
איזה קטע...

בכלל לא ידעתי שהלילה עברנו לשעון חורף. בלילה לא ממש הצלחתי להירדם, אבל נאלצתי לקום מוקדם עם שעון כדי להגיע לראיון עבודה. עכשיו רק הסתבר לי שהקדמתי בשעה. חיכיתי מ- 9:00 עד 10:00 כשהראיון היה אמור להתחיל ב- 10:00. ואחרי שעה הלכתי, כי אמרו לי שהמראיינת מתעכבת. ולאחר מכן נסעתי ליומי הראשון בעבודה. סיכמתי איתם שאגיע ב- 13:00. אולם ראיתי שאני יכולה להגיע כבר ב- 12:30, אז הודעתי לבוסית שאני יכולה להקדים. לא ידעתי שהקדמתי בשעה וחצי. והסתבר שהאדם שאמור היה לעשות לי תדרוך, כבר קבע משהו לשעות האלה, והיה פנוי רק מ- 13:30, אז נאלצתי לחכות שם שעה וחצי. וכשעבדתי על המחשב, שמתי לב שהשעה במחשב "לא מעודכנת", אז עדכנתי אותה... (ועדיין לא נפל לי האסימון). וכשהגיעה השעה 16:00 (וחשבתי שכבר 17:00), אמרתי להתראות, ונסעתי הביתה (שעה אחת מוקדם מידי)...

onfire1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

תשמעי - את משהו מיוחד!!!!
און פייר

למעלה