2 שאלות קצרות:

xcalibur

New member
רוב הסיכויים שתוכלי למצוא גם חץ וקשת

באותו מקום שתמצאי בו חרבות. את צריכה לחשוב שיש בעיה חריפה של קומיוניקציה בין שניכם. גם את וגם הוא מעדיפים ללכת עם הבעיות שלכם לאחרים מאשר לפנות ישירות לבן אדם שאמור להיות הכי מקורב אליכם. אתם צריכים לשבת בדחיפות ולערוך איזו שיחה אם תשאלי אותי.

ככה:

חרבות ראיתי במליון חנויות, לא זכור לי שנתקלתי בחץ וקשת באיזושהיא חנות(וסליחה מראש על הבורות- אין מותגים בחרבות נכון?) ובקשר לבעיה בקומיוניקציה- היא פשוט חברה טובה, ואנחנו מדברות תמיד. אתמול היא פתאום אמרה שהוא זרק לה משהו באיזושהיא שיחה שלהם שממנו משתמע שמפריע לו משהו שאני עושה. הענין הוא אם להעלות את זה בשיחה איתו, או לחכות שהוא יחליט לדבר איתי?

xcalibur

New member
את לא אמורה לשמוע על הבעיות שלכם דרך גורם

צד שלישי. אני משער לעצמי שהוא לא דביל ויודע שנשים מדברות. על אחת כמה וכמה חברות טובות. לכי ודברי איתו, אין טעם לדחות את הקץ. בקשר לחרבות, אלא אם כן הוא לא מתאמן בזריקת שוריקנים והסתתרות בין הצללים כמו נינג'ה, אין שום בעיה לקנות כול דבר שיציעו לך שעשוי מתכת :)

את אמורה לפנות אליו

לשאול אם זה נכון.. ובכל מקרה לטפל בפינת התקשורת ביניכם. אגב, לא שאני רוצה להכניס אותך לסרטים.. אבל אני הייתי חושדת במניעים שלה. אבל כמובן קודם כל את צריכה לדבר איתו כי אולי היא דוברת אמת.

xcalibur

New member
אלא אם כן אתה איזה נינג'אי-וואנאבי או אחד

המתגורר בימי הביניים, אין הרבה מה לעשות עם חרב בימינו :)

recorder1

New member
הממממ

הדרך הכי טובה היא להעביר מסר דרך סיפור... יש לבחורה ריח רע? – לספר על איזה מקרה בעבודה שעבדת צמוד למישהו על איזה פרויקט והיה לו מהההההההההזה ריח רע.... ולמה לעזאזל הוא לא משתמש במסטיק... לא לערב ידידות\חברות – מדובר בטעות

זיקן

New member
מנהל
הכל טוב ויפה. הבעיה שהמסריחון/ת

לא מודעים לכך ולא תמיד חושבים שהם מפיצים ריח רע. זה בערך כמו שמישהו מעשן לא מרגיש ריח רע ממישהו שגם מעשן. אבל אם אחד הצדדים לא מעשן הוא מרגיש ועוד איך.

recorder1

New member
המממ

אוקי בהודעה הראשונה שלי הבאתי הצעה כללית – בדרך כלל כאשר מספרים "סיפור" אפשר בעצם לדחוף מסרים לתת המודע של הצד השני. שני דרכים (אופציונלים) לטיפול בבעיה: הגישה הישירה: ריקו: "יש לך שתי דקות לשיחה רצינית" כוסית על עם ריח של ג'ורה מהפה : "סבבה...מה קרה?" ריקו:"חשוב לי שנהיה כנים אחד עם השני...ומדי פעם אני רוצה לעשות את השיחה הזאת על מנת לשמור את הקשר שלנו חזק ויציב... יש משהו שאני יכול להשתפר? לעשות על מנת שהקשר שלנו יהיה יותר חזק? יותר בריא?" ריח של ג'ורה: "לא הכל בסדר למה אתה שואל?..." ריקו: "אין דבר כזה מערכת יחסים מושלמת...תמיד יש דברים מציקים...בואי נהיה כנים.. יש משהו שאת חושב שאני יכול לעשות אחרת על מנת לגרום לשיפור היחסים שלנו?...בבקשה תחשבי על זה ברצינות!" ריח של ג'ורה: (ברגע זה הדלקת לה את מתג הרגשות) "בלה בלה בלה בלה בלה...." (חפירות של 10 דקות על דברים שהיא לא אוהבת בך....פשוט תזרום עם זה...) לבסוף אחרי שהיא מסיימת לדבר היא תבוא מיוזמתה ותגיד משהו בסגנון "ומה איתי? יש משהו שאני יכולה לשפר..." ואם היא לא מגיעה לנקודה הזאת... אז פשוט תרגיש חופשי להגיד משהו בסגנון :"אז אחרי שסגרנו כמה פינות גם לי יש משהו שהייתי רוצה להגיד...." ואז תסביר לי בעדינות שיש לך ריח של ג'ורה מהפה. הגישה העקיפה (Indirect) : ריקו:" מותק, יש לי שאלה... נגיד ליעקב (הבוס שלה\ידיד שלה\מישהו מהצוות שלה) יש ריח רע מהפה...מה היית עושה? אומרת או לא?" ריח של ג'ורה: "בלה בלה בלה בלה... למה אתה שואל?" ריקו: "את מכירה את חנה? נכון? זאתי שאיתי בצוות.... אז הקיצר אני לאחרונה עובד איתה צמוד על איזה פרוייקט...ופשוט אני משתגע יש לה ריח זוועה מהפה... הבחורה המעשנת ופשוט יש לה ריח איום ונורא מהפה...." ריח של ג'ורה: "בלה בלה בלה בלה..." ריקו: "כן בסוף החלטתי להגיד לה...כי לכולנו יש פגמים.. גם לי לדוגמא יש בלה בלה בלה... אז הקיצר דיברנו על זה וצחקנו ועכשיו היא מצחצחת שיניים אחרי ארוחת הצהריים ועושה שטיפת פה מדי פעם... והיא אפילו אמרה שהיא ממש מרגישה רעננה אחרי זה... וזה משפר לה את המצב רוח..." הבחורה תפנים את הרעיון מאחורי הסיפור....

זיקן

New member
מנהל
שנים שנים לא צחקתי כך. תגיד לחנה מסריח מהפה,

כמו ה"נאדים" שאתה תוקע?

מסטיק זה לא פתרון לצחנת פה

צריך לצחצח שיניים ביסודיות או ללכת לרופא שיניים אם מדובר במשהו יותר רציני.

בציר63

New member
במקום חרב, עדיף סכין שף טובה - רמז להפי אנד

אם כבר להשקיע, אז במיומנות תומכת זוגיות כמו בישול.

למעלה