2 שאלות קצרות:

2 שאלות קצרות:

1. מה דעתכם על חרב בתור מתנה לחודשים ביחד? (הוא אוהב את זה מסיבה מסויימת...) זה לא קצת... קריפי? 2.נניח שיש משהו שממש מפריע לכם בבת הזוג שלכם- אתם תעירו לה על זה? תתעלמו? תנסו להעביר מסרים דרך חברות משותפות? תודה.

גניפר14

New member
מתנה אחרי חודשיים? מה הוא מלך אנגליה?

זה לא קצת דביק מדיי? זאת אומרת אחרי חודשיים מתנה ואחרי זה אחרי שלוש וארבע חודשים את תתרוששי בקצב כזה ומי קונה מתנות אחרי חודשיים של היכרות את משדרת דביקות שאת חולה עליו. לפי דעתי תחכי קצת זה מוקדם מדיי למתנות הוא גם יכול להתרגל שכל מספר חודשים תגיע מתנה ואם לא אז הוא לא יבין למה אין מתנה. לא ממליצה בכלל אולי אחרי שנה וגם רק בימי הולדת או ארועים מיוחדים. חודשיים יציאה עם בחור לא סיבה למתנה לגבי סוג המתנה חרב זה באמת קריפי אבל אם הוא אוהב תקני לו גם שרשראות לכבילה וסכינים וחרבות וכו כל עוד הוא אוהב מה זה משנה. שאלה שניה תשובה:אומנם השאלה היא לגברים אבל אני בתור אשה הענה בהפוכה. אם יש משהו שיפריע לי בבן זוגי אני העיר לו בהתאם לזמן שאני מכירה אותו אם למשל רק היכרתי אותו אז לא יהיה לי אומץ להעיר לו , אבל אם ההיכרות היא כבר הרבה זמן אז כן כיוון שזה מפריע לי ולא לא העשה זאת דרך מסרים כי אני אדם דוגרי אומר לו בפנים בצורה יפה. טיפ קטן:איך שאתם מרגילים את החבר או החברה שלכם כך הם יתרגלו ויעשו כפי שהרגלתם אותם. אם הרגלתם אותם את החבר או החברה לקבל מתנות באופן תדיר זה מה שהם יצפו ואם הרגלתם אותם שאין מתנות ממכם זה מה שהם יצפו וכך הלאה והלאה

זו לא רק מתנה

לחודשים ביחד, זה גם על עוד כמה דברים שלא הספקנו לחגוג בזמן שהם קרו. אני דווקא לא רואה רע במתנה פה ושם...

פנומן 72

New member
תשובות

1. אם הוא אוהב את זה - אז למה לא ? - זהירות לא לעצבן אותו כי הוא עוד עלול להשתמש במתנה הזו ... 2. אני אעיר לה. זו חברה שלי, לא ? אם אני לא אעיר לה אז מי ?

../images/Emo13.gif

אז כשאני מדברת עם ידידה משותפת והיא אומרת : 'X קצת מרגיש לא נעים עם זה שעשית ככה ולא ככה'- זה בעייתי?

בלי להיכנס לפרטים מיותרים

יש לי חברה טובה, שמכירה גם את החבר שלי. אתמול דברתי עם החברה הטובה, ופתאום היא אמרה שהחבר זרק לה משהו שממנו משתמע שמפריע לו משהו שאני עושה. השאלה היא אם זה מקובל "אצלכם" להעביר ככה מסרים? לדבר איתו על זה? לחכות שהוא ירגיש בנוח להעלות את זה?

פנומן 72

New member
מבוכה

סתם אני אתן דוגמא - נניח שחברה שלי נופחת בנוכחותי וזה מעיק עלי ואני לא רוצה להעיר לה על זה כי אולי זה יביך אותה יותר מדי. אז אני הולך לחברה שלה ומספר לה על זה ואולי נמצא דרך להוריד אותה מזה, כמו למשל החברה שלה תספר לה שפעם אחת היא נפחה ליד חבר שלה והוא נורא נעלב והיא הבינה שלא כדאי לעשות את זה ו .. "אני מקווה שאת לא עושה את זה גם ..." ואז כאילו דרך צד שלישי לעורר אותה מבלי להביך אותה בפני ... מקובל ? זה תלוי. כשאין פתיחות מלאה בין בני זוג אז אפשר להשתמש בצד שלישי. זה לא אסון גדול.

אחלה רעיון

הכי טוב לספר לחבר'ה שלה שהיא נופחת בטירוף כדי שיספרו לה סיפורי נפיחות עם מוסר השכל. בעצם.. הכי טוב להעלות תוכנית רדיו.. עזוב רדיו - טלוויזה! להעלות תוכנית טלוויזיה בת שישה פרקים שעוסקת בנפיחות במקומות שונים בעולם, ואחד הפרקים יהיה על חיפה, ישראל. אני מקווה שהיא תירמז בעדינות ותיחסך הפאדיחה שכרוכה בלדבר איתה בקטנה על זה. נ.ב. לא עוזר? עוברים לקולנוע. סרט נפיחות הוליוודי עתיר תקציב בתלת מימד יעביר את המסר ברגישות הראויה.

אמן ../images/Emo45.gif.

לא עוזר? עוברים לתוכנית ראליטי "פלצנית נולדה". במהלך צילום התוכנית המתמודדות ישהו בוילה אטומה, וכל המאבדת את הכרתה תישלח להפליץ בביתה. אם גם את הרמז הדק הזה היא לא תבין, חוששני שייאלץ להיפרד ממנה. שלא ישרף הבית, חלילה
.

martin rawls 2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |לייק !!!|

וחוץ מזה, הוא אמור לדעת שהסינים לא עושים עיניין בכלל מפלוצים, וזה מקובל להפליץ אצלם לא רק ליד בני-זוג, משפחה וחברים קרובים אלא גם בציבור.

מקובל אצלם גם לחרבן בציבור

המוני סינים מסתובבים ברחובות כשחור ענק פעור בצד האחורי של מכנסיהם, ככה שהם אפילו לא צריכים להוריד את המכנס לפני עשיית הצרכים, רק לכרוע באיזו פינת רחוב ואודרוב
עוד הרגל "נחמד" שמאוד מקובל שם הוא לירוק מוחטות ברחוב

ממליץ להתייעץ עם המומחה האנאלי - סימור.

יכול להיות שחרב זה מוגזם. גם ליומולדת יש גבול. מה רע בקוסם?

xcalibur

New member
תשובות

1. חרב יכולה להיות מתנה מגניבה, אך ראי הוזהרת - יקרה טילים. בינינו, הוא לא יעשה איתה כלום חוץ מלתלות אותה על הקיר ולהתלהב פעם פעמיים עד שישכח שהיא שם. אבל על הדרך ובאותו כיוון, אם את רוצה לקנות לו משהו לא פחות מגניב וקצת יותר פרקטי - לכי על חץ וקשת. לאחי יש סט חצי מקצועי שהוא לא יותר מדי יקר אבל עדיין עושה את העבודה. היום הלכתי איתו לפארק הירקון לירות קצת ומה אני אגיד לך, בחיים לא יריתי בעבר ואני שוקל להפוך את זה לתחביב קבוע. ממש נהינתי. 2. לא רק אעיר אלא אסב את תשומת ליבה. אם הוא חשוב לך מספיק ומעבר לכך, אוהב ומעריך אותך, הוא ידע לקבל את זה כמו גבר.

אחלה,תודה:)

חשבתי על חרב כי אני יודעת איפה משיגים את זה. איפה קונים חץ וקשת? ומה אני צריכה לחשוב אם אני שומעת דרך ידידה משותפת שמשהו שאני עושה מפריע לו?

למעלה