2 שאלות - קפה ו-IHERB

2 שאלות - קפה ו-IHERB

אשמח מאד להארות ממי שיודעת

1. אני מתחילה לפנטז על מכונת קפה. אנחנו מתים על קפה, ואני מוצאת את עצמי הולכת המון לרולדין הסמוך רק כדי לקנות קפה טוב. יש מישהי שיש לה מכונה מומלצת ו\או יכולה להסביר בכמה מלים על ההבדלים בין המכונות השונות, בגדול? משיטוט באינטרנט יש פשוט מיליון, ואני ממש לא מבינה בזה, כלום כלום..אין לי אפילו הערכה של כמה תקציב יש לנו לזה, כי לא יודעת מה נחשב "טוב" ומה "זול מדי"....

2. מי מזמינה מIHERB? איך האיכות \ משלוח \ מחירים? לא מפחיד להזמין מוצרי מזון בלתי ידועים מחו"ל...?

שוב,אשמח לכל עזרה
תודה רבה רבה! ושבת שלום

milch

New member
מכונת קפה

"קפה טוב" זו הגדרה מאד כוללנית. אני לא מכיר את הקפה של רולדין ולמעשה לא שתיתי קפה בבית קפה לפחות 5 שנים.
אין לך ברירה, בתיקווה שאין מדובר במכונת קפסוללות שאין לי כוונה לתאר את מה שהיא מפיקה, חובה עליך להגדיר תקציב.
כדי להגיע להפקת קפה טוב יש צורך גם במטחנה מתאימה. איכות הקפה שתשתי יהיה תלוי גם בסוג הקפה ודרגת קלייתו. סוגים שונים ודרגות שונות יניבו משקה שונה בטעם וכל אחד אוהב דברים אחרים.
בגלל עניני תקציב, אני מחזיק במכונת אספרסו יחסית פשוטה. מטחנה טובה מהמכונה הקודמת שלי, ומצליח להפיק משקה מאאאד איכותי בזכות תערובת הקפה הירוק שרכבתי וקליתו, תמיד במנות שלא ליותר משבועיים והטחינה רק לפני החליטה בדיוק בכמות הדרושה.

חחחח סוף סוף מישהו שחושב כמוני

מעדיפה לשתות מיץ פטל ולא לשתות מהמכונת קפסולות שיושבת לנו על השיש (החבר מת עליה)

ולשואלת השאלה - כדאי גם לחשוב על מכונת שיש בה מקציף חלב (מוט, לא כלי שמקציף) אם אתם אוהבים קפה עם חלב מוקצף
כדאי מאוד ללכת לשתות קפה אצל חברים עם מכונות קפה. גם אני ממליצה בחום להימנע ממכונה עם קפסולות. הקפה לא יהיה לעולם כמו קפה שנטחן במקום. מבחינתי קפה מקפסולה זה כמו לפתוח מנת קרב בבסיס ביום כיפור. פעם בשנה ולא שוחכים את הזוועה עד לפעם הבאה

yaya87

New member
אייהרב

אני מזמינה מהם מדי פעם
המוצרים עצמם מקוריים ולגבי איכות הכל שאלה של מה את מחפשת ומה הדרישות שלך. הם למשל מוכרים מוצרים של וולדה- מצויינים בהחלט. גם המוצרים של ELF טובים אך שם באמת צריך לחפש ביקורות באינטרנט כי יש טובים ומומלצים (פריימר נפלא) וכאלו שלא מומלצים (אייליינר טוש שהתאכזבתי ממנו).
לגבי משלוח- 4$ לישראל. משלוח עד 1.8 ק"ג (כתוב בתחתית סל הקניות מה המשקל של החבילה שהרכבת). המשלוח הוא ללא אפשרות מעקב ומגיע אלייך תוך 7-30 יום בערך.
הכל שם אורגני וכו'. חברות טובות ומוכרות בחו"ל. ותמיד אפשרות להתייעץ ולחפש ביקורות באינטרנט לפני ההזמנה.

בהצלחה!

yaya87

New member
מכונת קפה

אני בעד מכונות אספרסו ולא מכונות עם קפסולות.
העלות במכונה עם קפסולות היא לפחות 2 שח לכוס אחת של קפה ואת חייבת לקנות את הקפסולות הספציפיות.
במכונת אספרסו העלות נמוכה יותר ויש יותר אפשרות לחפש ולקנות קפה אהוב.

sweetdreams

New member
איזה סוג קפה את שותה?

אם בקפה טוב את מתכוונת לאספרסו, אז מכונת אספרסו ביתית עם קפסולות היא רק פתרון ביניים. זה לא ייתן לך קפה טוב כמו מכונת קפה מקצועית, וגם הקפה מהקפסולות הוא פחות טוב מהקפה שמשתמשים בו בבתי הקפה.
כמובן שיש גם מכונות אספרסו טובות יותר, אבל אלה המכונות המקצועיות והיקרות יותר.

אם מאוד חשובה לך האיכות ואם את שותה פילטר או קפה ממקינטה, אז אילו נראות לי האופציות העדיפות לקפה טוב, כי אז את בוחרת את חומר הגלם שלך, ואת יכולה לייצר בעצמך קפה ברמה מאוד גבוהה.
מה גם, שהן גם זולות בהרבה לעומת מכונת אספרסו ממוצעת שמציעה מוצר שהוא בסה״כ בינוני.

לא מבינה כלום בקפה, באתר דווקא כן.

המוצרים מעולים! רשום לך תוקף על גבי המוצרים עוד באתר. המשלוח מגיע תוך שבוע בדיוק, ארוז יפה ומוקפד.
אני קונה משם הרבה חטיפים לתינוקי, בהתחלה קניתי חטיפים למוטוריקה עדינה מה שאין בארץ. בארץ יש רק ביסקוויטים נמסים שבהתחלה הוא נחנק מהם כי הם נמסים ונדבקים בפה.
המחירים טובים. יש לי רק דברים טובים לומר על האתר.
הזמנתי 2 חבילות נס קפה לבן הזוג, היה מאוד מרוצה.

למעלה