2 שאלות קיומיות(טוב..אז לא בדיוק)

zola

New member
2 שאלות קיומיות(טוב..אז לא בדיוק)

תדעו לכם שהתמכרתי לפורום הזה.מי היה מאמין שבור ועם הארץ כמוני יקרא על מכונת זמן(אחת ההודעות הראשונות ועברתי על רובם). ועכשיו לענינינו: 1.יש סברה שתופסת שבים המלח לא צריך לשים קרם הגנה כי שם אין קרינה אולטרהסגולית מזיקה.מה אני אגיד לכם,האינטואיציה החזקה שלי אומרת שזה לא נכון אבל שניסיתי להסביר זאת מדעית פי התמלא מלח. 2.במסגרת ליהוקי לסרט קרוקודיל דנדי אני אאלץ לחמוק מתנינים אימתנים. נאמר לי שלתנינים יש נקודת תורפה שמאלית ז"א שאים חותכים שמאלה בחדות אפשר להתחמק מהחיה החמודה שרודפת אחריך.מה אתם אומרים-זה נכון?ולמה דווקא שמאל(לא מספיק שהתקשורת שמאלנית..?). תודה.

קראת כמעט הכל ו...

לא הגבת על הצעתי ללוגו
מה קורה כאן לאנשים? פעם אחת קישה מבקשת עזרה ומסבירים לה שקראנו את זה אבל - לא...
קישה

זולה....

קודם כל תגיב לקישה על הלוגו, תגיד לה שזה יפה, מדהים וכו´ (אל תגיד לה שאני אמרתי לך להגיד) בקשר לקרם הגנה בים המלח, אכן כן בים המלח יש פחות קרינה (UVB) אך עדיין צריך לשים קרם הגנה, אם יש לך ספקות פנה לרופא המשפחה שלך רצוי לפנות לרופא עור. צירפתי מספר מאמרים לשיזוף נכון. בקשר לתנינים פנה לחמת גדר או לגן שמואל, הם ישמחו לעזור לך נועם

okok4

New member
לפי דעתי קצת התבלבלת

זה נכון לגבי כרישים (לא יודע, אולי גם לגבי תנינים). מבנה העיין שלהם מאפשר ראייה במרחב צר מאוד, ז"א שאם אתה צולל, לדוגמא, ומתקרב כריש מלתעות איימתני, יש להיצמד לדופן הריף (זה עובד רק שהכריש שוחה במקביל לריף ושיש בכלל ריף באזור) ואז הכריש "מפספס" אותך.

למעלה