2 שאלות קטנות..

Spicy Girrrl

New member
2 שאלות קטנות..

שאלה ראשונה.. אבסנט, מה זה מכיל..? ידיד שלי הרצה לי שעה על כך שזה נחשב לרעל כשזה בא בכמויות גדולות.. זה נכון? ובכמויות קטנות..? מה ההשפעה של זה? שאלה שניה, לפני שבוע שתיתי 'גיהנום', 2 שוטים של 'גיהנום' יותר נכון.. בקיצור, היה כתוב שזה מכיל, יגרמייסטר, אבסנט ואפטר-שוק. הגוף שלי כנראה לא יכול לסבול הרבה אלכוהול.. כי אחרי השוטים האלה הייתי מעופפת לגמרי.. ויום אחרי זה הקאתי בלי סוף.. אז השאלות שלי הן כאלה, מישהו שתה את זה פעם? התרכובת של המשקה הזה היא חזקה? אתם חושבים שהקיבולת אלכוהול שלי היא באמת נמוכה או זאת הייתה תערובת חזקה..? סתם התעניינות.. תודה רבה על התשובות!!! ספייסי.

Spicy Girrrl

New member
אה ועוד שאלה בקשר להאנגאובר..

יש דרך למנוע את ההקאה והכאב ראש ביום שאחרי ההשתכרות..? הבנתי שאם שותים מים לפני השינה זה מקל על הכאב ראש? זה נכון..? עוד טיפים מישהו? תודה רבה.

סער א

New member
ולתשובות...

לא אבסינת' זה לא רעל , בייחוד לא האבסינת' שקונים בארץ או שמקבלים בפאבים . אבל מכיוון שאחוז האלכוהול בו מאוד גבוה אז את התוצאות את כבר מכירה... לגבי השילוב ב"גיהנום" כן כנראה ששתי האפשרויות נכונות גם אין לך עמידות גבוהה לאלכוהול , וגם השילוב יוצא בעל אחוז אלכוהול גבוה. לגבי ההנגאובר מומלץ לפני השתייה לאכול דברים עם הרבה שומנים ולשתות הרבה מים . חלק גדול מתחושת ההנגאובר נובעת מהתייבשות ולכן שתייה מרובה של מים עם האלכוהול ולאחריו עוזרת מאוד .

Spicy Girrrl

New member
אה אוקיי..

טוב לדעת..:) אני אביא אותה בהפוכה לידיד שלי. אלוהים הוא שיגע לי את השכל.. הוא בטוח במאה אחוז שאבסינת', אבסנט זה רעל.. גם זה שמוכרים בארץ. טוב זה לא בא לי בהפתעה שהקיבולת שלי נמוכה.. האמת זה דיי נחמד.. אני לא צריכה לשתות הרבה כדי לתפוס ראש :). ממ עכשיו אני תמיד אזכור לשתות הרבה מים כשאני שותה משקאות בבר.. זה לא היה כיף לחטוף את ההאנגאובר הזה. ממ תודה רבה על כל העזרה! באמת :).

amircn1

New member
לגבי אבסינט'

היתה כתבה נחמדה של גיסר בנושא... "גיהנום" ?! כמו שאמרו כאן, זה מוכר לי כ"שיתוק" או "בן לאדן" כל שני וחמישי יוצא לזה שם אחר... אגב, מומלץ גם לא לערבב סוגים שונים של אלכוהול ביחד !!!

amircn1

New member
מסכים איתך

זה ממש לא עקרוני משקה מיותר לפי טעמי !

אבסינט'

יש לי אבסינט' צ'כי של 70% אלכוהול עם 10 מ"ל חומר פעיל (המקסימום ברוב אירופה), מה אני יגיד... זה טעם נרכש, מאד קשה לשתות את זה נקי, מאד עשבי, תרופתי, כמעט ברמה של מי פה, מר בטירוף, אחרי כמה פעמים עם טיפה מים וקצת סוכר זה לא רע בכלל ופותח יופי את כל הסינוסים, עם הזמן מתרגלים...אני התרגלתי וזה כבר לא רע בעיני. כוסית אחת ו...לא צריך יותר כלום...המוח מתחיל לרוץ... ולרחף...

Angel of Sin

New member
אממ בלי הרבה קשר...

אני מכיר את המשקה הזה כ'שיתוק', ובאמת אתמול גם לקחתי איזה שוט של אחד כזה, ולדעתי, כן...התרכובת של המשקה הזה מאוד חזקה, וגם האר-וומנית הסכימה איתי
בכל מקרה, היה פאנן...הגוף קצת חטף שוק, אבל באמת אחלה שוט

Spicy Girrrl

New member
ידיד שלי שתה

שיתוק באותו יום ששתיתי גיהנום.. והוא היה סתם מרחף.. יש שם מרכיב אחד שונה.. אני חושבת שאין שם אבסינת'. אבל זה גם משקה חזק.. אוי אבל הטעם כל כך נוראי.. של שניהם.. בעע. :).

Angel of Sin

New member
לא יודע...

איפה שישבתי אתמול, והזמנתי שיתוק... אז ביחד עם המוזגת העלנו את המרכיבים, שזה אפטר-שוק עליו מציפים ייגר ובסוף מציפים אבסנית'...

Angel of Sin

New member
שמע...

פה אני שומע גיהנום, בלק אייאס שם שמעתי שיתוק... ואני אומר, למי אכפת...זה מביא בראש
זה טעים
זה הכי חשוב...

MidNight Flame

New member
1) זה לא טעים ו2) עם גישה של...

"זה מביא בראש" אני לא בטוח שאתה צריך לגעת בכלל באלכוהול

על טעם ועל ריח..

שתיתי את השוט הזה.. קראו לו איך שבא לכם לדעתי הוא כן טעים, וההרגשה אחריו בהחלט.. מיוחדת בעיני

MidNight Flame

New member
ההרגשה שאחרי / "סוטולים נעימים"

זה דבר שבא אחרי שתיית יין לבן / עארק / דראמבוי ויתכן שפספסתי משו מה שאתה שותה זה בשביל פוזה, אני מכיר 1000 כאלה ולא משנה כמה תנסה להכחיש, יש לי חבר כזה שזומם לי על הבקבוק אבסינת' וכמה שאני אתן לו הוא ישתה ויגיד שטעים לו למרות שהפרצוף שהוא עושה אומר הכל, מה לעשות ש70% אלכוהול זה לא טעים באמת?

Angel of Sin

New member
כל אחת והצורת הסתכלת שלו...

ובאמת שכמה שאתה תגיד שאתה מכיר אנשים כאלה, את לא באמת מכיר אותי, וכן...כמה שלך זה מגעיל לי זה טעים, כמו שנאמר מעלי, על טעם וריח אין להתווכח. והגישה שלי מאוד בריאה, תודה רבה על הדאגה.

amircn1

New member
זה "מביא בראש"

עם גישה כזאת, תזהר שלא לקבל מגיסר(AKA אלוהים) פטיש 5 קילו לראש...

Angel of Sin

New member
אוי נו באמת...

מה קרה?! ראיתם שני מילים ונתפסתם עלייהם כאילו זה הגישה שלי לחיים?! התאוריה הבלתי נדלת שלי ל'איך אני הולך לדפוק ת'ראש בלי הפסקה'?! חאלס...זוג מילים, תשתחררו ותפסיקו לקחת הכל ביתר רצינות.

למעלה