2 שאלות קטנות: זה נכון שסכין עם שיניים לא מומלצת?
אמרו לי שהיא פוצעת את הירקות/פירות ולכן צריךלהשתמש רק בסכין שף או כזאת בלי שיניים.
2) התכוונתי לבשל ביצה קשה והכנסתי אותה לסיר אבל בסוף לא הפעלתי אותו ושכחתי מזה. היא הושארה בכלי עם מים יומיים. האם היא התקלקלה? אפשר לבשל עכשיו או עדיף לזרוק?
אמרו לי שהיא פוצעת את הירקות/פירות ולכן צריךלהשתמש רק בסכין שף או כזאת בלי שיניים.
2) התכוונתי לבשל ביצה קשה והכנסתי אותה לסיר אבל בסוף לא הפעלתי אותו ושכחתי מזה. היא הושארה בכלי עם מים יומיים. האם היא התקלקלה? אפשר לבשל עכשיו או עדיף לזרוק?