2 שאלות על 301!!!

• פותח הנושא P3H2O
  • פורסם בתאריך

P3H2O

New member
2 שאלות על 301!!!

1) מה זה הכוח שקול השתמש בו על השופט??? זה כמו הכוח של הפיירסטרטרים. 2) אם פייפר נתנה חסינות לכל השדים שהיו בבית משפט אז זה אומר שהיא נתנה גם לקול אבל בפרקים אחרים היא הקפיאה את קול אז איך זה?

HuGo Hell

New member
תשובות!!

1) זה עוד כוח של שדים (לא יודע איך קוראים לו סם בטח יודע) וזה לא כמו של ה"הפיירסטרטרים" 2) פייפר אהה.. אממ.. היא הקפיאה את התמימים אז היא נתנה חסינות לשדים! ככה שקול הוא חצי בן אדם וחצי שד אז זה לא השפיע עליו! {אני חושב אין לי הסבר הגיוני יותר, אולי לסם יש?}

Woogyman

New member
זה היה אותו כוח של פייר סטרטרים

הדלקת אש. זה לא משנה אם עושים את זה דרך הידיים כמו קול, דרך העיניים כמו המקור או בכוח המחשבה כמו הפייר סטרטר, שסביר להניח שאם הוא היה נותן לכוח לגדול הוא היה מצליח לנווט אותו גם בידיים. בקשר לשאלה השניה - עזבו את הנושא הזה.

P3H2O

New member
מה? מה הכוונה לעזוב את הנושא???

וחוץ מזה אמרו שזה כוח ממש נדיר של הפיירסטרטרים אבל ראינו אותו כבר אצל שלוש אנשים בשלוש עונות שונות!! 1)אביבה 2)קול 3)הילד בעונה 4 כלומר הוא לא כל כך נדיר!

P3H2O

New member
מה? מה הכוונה לעזוב את הנושא???

וחוץ מזה אמרו שזה כוח ממש נדיר של הפיירסטרטרים אבל ראינו אותו כבר אצל שלוש אנשים בשלוש עונות שונות!! 1)אביבה 2)קול 3)הילד בעונה 4 כלומר הוא לא כל כך נדיר!

1Shir

New member
למרות שסם אמר לעזוב את הנושא...

אני אענה את דעתי. החסינות הזאת מוגבלת בזמן ובמקום. כלומר, אם פייפר היתה מנסה להקפיא את קול בבית המשפט הוא לא היה קופא, כפי שקרה לשאר השדים. אבל אחרי שהזמן והמקום משתנים, החסינות פגה.

סם אמר לעזוב, ובצדק,

כי את תטעני את מה שאת חושבת, ואז אני אבוא ואטען שלא אכפת לי שאמרו את זה בפירוש בסדרה, זה פשוט לא הגיוני. זה כמו שנגלה באיזה פרק אחד שפיבי יכולה להעניק חזיונות מזוייפים לאחרים, ואז זה לא יוזכר יותר. להבדיל ממה שחושבים התסריטאים, אני לא מטומטמת, וכשאני רואה כזה משהו חסר בסיס - אני לא בולעת אותו. וככה אפשר להמשיך להתווכח לנצח. ואיתמר - זה שראינו את הכוח כמה פעמים, לא אומר שהוא לא נדיר. אם תשים לב, עד כה, ראינו אותו רק אצל שדים מאוד חזקים (אני למשל חושבת שקול קיבל את הכוח מהטריאד בשביל המשימה). ועוד - מתי בכלל ראינו אותו אצל אביבה? אבל אם כבר שאלות - למה קול בכלל שרף את השופט?

Woogyman

New member
הוא רצה לטפל במכושפות בעצמו

אני זוכר את הפרצוף שלי כשקול יצא מההקפאה. זה היה חלק גאוני. הייתי בטוח שהעונה השלישית הולכת להיות להיט כשזה קרה.

P3H2O

New member
זה היה לאביבה כשהיא הסתכלה על

המודעה של קיט ושרפה אותה בלי לגעת בה או לשלוח כדור אש או משהו

Woogyman

New member
זה לא כוח נדיר אצל שדים, אף פעם לא

אמרו שזה כוח נדיר. אמרו שפייר סטרטרים, שאלה מכשפות טובות (לפחות בזמן הלידה, אחר כך הם יכולים לבחור משהו אחר) שנולדות עם הכוח, נדירות מאוד. כי רוב השדים שמשתמשים בכוח לא נולדו איתו אלא גנבו אותו או קיבלו אותו מתישהוא בחיים שלהם. אצל שדים הכוח הזה נפוץ מאוד.

P3H2O

New member
../images/Emo58.gifאז למה

המקור רצה אצ הילד הקטן ולא לקח את הכוח משדים אחרים?

Ophel McNeil

New member
אני לא מסכימה ממש עם סם. ../images/Emo58.gif

לדעתי פייר סטארטר זה כוח יחסית נדיר, לכן גם יש אקדמיה שאוספת אפילו מכשפות טובות, כדי ללמוד לשלוט בכוח ולהשתמש בו בשביל להגן על המקור. לדעתי את הכוח הזה יש רק לשדים ברמה גבוהה במיוחד (קול שקיבל אותו, אולי, מהטריאד, המקור), ויחסית קשה למצוא אותו, אחרת לא היו סוכנים מיוחדים שהיו צריכים ללכת ולחפש פייר סטארטרים. ואיתמר, המקור לא רצה סתם ילד קטן. המקור רצה את המגויס הראשון שיבוא לאקדמיה, ולא אכפת לו מי הוא. ולמה דווקא מגויס חדש? כי הוא היה צריך את הכוח מיידית (כנראה כדי להעניק אותו למישהו), וכפי ששמת לב, קשה לשלוט על הכוח וזה לוקח זמן, לכן עדיף לו לא להרוג מישהו שכבר מתחיל לשלוט בכוח (בזבוז של כוח אדם), אלא סתם מישהו, שבכלל לו חשוב לו [למקור].

charmedmen

New member
../images/Emo58.gifכי

כי תחשוב אם הכול היה הגיוני בסדרה אז יהיה עונה אחת וזהו כי הרי צריך נושא לפרק אז המציאו פייר סטרטרים ובשביל מה המקור רוצה הרבה פייר סטרטרים הרי הוא רק גונב את הכוח? בקיצור זה כוח נדיר ועדיף למקור לקחת אותו מהפייר סטרטרים כדי לקחת לעצמו כוח וגם לשדים אחרים וחוץ מזה המקור מעדיף שימות פייר סטרטרים מאשר שד ואותו דבר לגבי כוחות.

Ophel McNeil

New member
או, כן, פתאום הכל נהייה לי הגיוני -

זאת סדרה! *מגלגלת עיניים* בכל אופן, לא נראה לי שממש הבנת. פייר סטארטר זה סוג של כוח. כלומר, כינוי שניתן לאדם שמחזיק את הכוח (כמו שפייפר היא מכשפה מקפיאה - ותודה לסם). יש פייר סטארטרים שהם מכשפות טובות, שדים, ומי יודע? אולי אפילו מכשפים. פייר סטארטר זה לא סיווג בפני עצמו.

charmedmen

New member
הכוונה שלי

זה שלא המציאו פייר סטרטר פתאום כי המקור רוצה אלא זה עושה פרק אחד וזהו באמת נראה לך שהמפיקים חושביעם על מה שאנחנו נחשוב ונגיד אה פייר סטרטר למה המקור רוצה אותו אם יש אותו לשדים תביני אופל המפיקים נותנים כוחות מתי שבא להם לשדים ובאיזה שלב זה לא נהיה הגיוני אז מה לעשות טעות של המפיקים. נ.ב מישהו כאן יודע איך לעשות דוליז (אופל אל תגיבי).

P3H2O

New member
האמת היא שכן! הם חושבים!!!

מכושפות היא סדרה שממש ממש קשה למצוא בה חורים והכל מחושב! מילה במילה! ובשביל זה אנחנו כאן(למעשה בשביל זה אופל וסם כאן אני לא יודע למה אנחנו כאן) בשביל לסגור חורים, להמציא תאוריות חסרות שחר וכו´!!! הבנת?

charmedmen

New member
אני מוותר

אני לא מסכים איתך וקל מאוד למצוא חורים שאי אפשר לסגור עכשיו תתיחסי למה שכתוב למטה בהודעה שלי ותענו לי איך לעזאזל עושים דדדדדדדוליז.

למעלה